Tragedie la Brașov. O tânără a murit după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc. Ce au descoperit medicii

Tragedie la Brașov. O tânără a murit după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc. Ce au descoperit medicii
Tânără de 26, căzută de la balcon Sursă foto: observatornews.ro

Eveniment tragic în această dimineață la Brașov, acolo unde o femeie a sfârșit într-un mod tragic. Victima a căzut în gol de la etajul șase al blocului în care locuia, iar impactul a fost năucitor.

Ce au transmis autoritățile

Potrivit primelor informații transmise de autorități, tragedia ar fi avut loc în jurul orei 07:00, atunci când un apel la 112 solicita de urgență intervenția medicilor. Ajunse la fața locului, cadrele medicale nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Potrivit martorilor, femeia a fost văzută agitându-se la fereastra locuinței, iar ulterior a picat în gol. Impactul a fost atât de mare, încât a murit pe loc. Momentan nu se cunosc cauzele morții, iar familia este audiată.

„La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 07,00 Poliția Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi precipitat de la fereastra locuinței sale, situată la etajul 6 al imobilului de domiciliu.

Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a declarat decesul.
Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la SJML Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Brașov.

Balcon căzut de la etajul al treilea, în Vaslui

Un eveniment nefericit a avut loc în urmă cu o zi la Vaslui. Un balcon aflat la etajul al treilea s-a prăbușit la pământ într-un mod surprinzător. Din fericire, nu au existat victime, iar o echipă formată din specialişti ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi reprezentanţi ai Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Vaslui cercetează cauzele producerii evenimentului.

Balcon căzut de la etajul al treilea

„Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială şi un echipaj specializat pentru degajarea unui balcon prăbuşit de la etajul III la etajul II într-un bloc de locuinţe de pe strada Călugăreni, municipiul Vaslui.

La intervenţie au participat şi angajaţi ai autorităţii locale. Intervenţia a fost una dificilă din cauza instabilităţii unor elemente de construcţie. Pentru degajarea balconului prăbuşit, pompierii au lucrat circa două ore şi jumătate.

Nu au fost înregistrate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit stirileprotv.ro

Accidentul a avut loc la blocul 15, situat pe strada Călugăreni, jurul orei 03:00. Locatarii au dezvăluit că în zonă s-a auzit un zgomot foarte puternic care a adus panică în casele oamenilor.