Crima care a îngrozit România! Doi elevi la Teologie au ucis cu sânge rece un bărbat pe stradă

Crima care a îngrozit România! Doi elevi la Teologie au ucis cu sânge rece un bărbat pe stradă
Un bărbat de 42 de ani a fost ucis de doi elevi la Teologie

Doi elevi la Seminarul Teologic din Galați au fost arestați după ce au fost acuzați că au ucis un bărbat în plină stradă. Crima ar fi fost comisă în urma izbucnirii unei altercații între victimă și ucigași, dar încă nu se știe motivul pentru care s-au certat.

Faptul că bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost ucis de doi tineri care erau elevi la un seminar teologic a uimit și îngrozit o mulțime de oameni, în special în Galați, unde a fost comisă crima. Se pare că bărbatul a fost înjunghiat mortal și apoi lovit în cap cu un obiect dur chiar în apropierea unei școli. Evident, făptașii au fugit de la fața locului, dar au fost identificați și prinși de polițiști în mai puțin de 24 de ore.

Conform informațiilor oferite de anchetatori, bărbatul în vârstă de 42 de ani a intervenit într-o ceartă ca să ia apărarea unei rude, dar cei doi elevi agresori l-au luat pe el ca țintă și l-au doborât.

Elevi la Teologie, care te îndrumă spre Dumnezeu prin alte metode

barbat cuis cu sange rece de elevi la teologie
Seminarul Teologic Sfântul Apostol Andrei din Galați

Cei doi agresori, în vârstă de 18, respectiv 19 ani, sunt deja suspectați de omor calificat și au fost plasați în arestul Inspectoratului Județean Galați. Elevii urmează să fie duși în fața judecătorilor, unde va fi propusă arestarea preventivă a suspecților pentru 30 de zile, informează Digi24.

Nu mică le-a fost uimirea anchetatorilor atunci când au descoperit că suspecții sunt elevi la Seminarul Teologic Galați. Ai zice că într-un astfel de mediu, ești învățat, aproape îndoctrinat, cum să fii pios, calm și niciodată iute la mânie. Ar fi interesantă și necesară și o anchetă cu privire la criteriile pe baza cărora sunt admiși la Teologie viitorii „pastori” de oameni. Nu doar că au dat dovadă de o bestialitate ieșită din comun, dar unul dintre ei era și înarmat cu o armă albă.

Se pare că acei elevi, care acum sunt arestați, au înțeles greșit misiunea lor de a-i conduce pe oameni la Dumnezeu.