Creatură bizară descoperită de un bărbat pe o plajă. Ce este acest pește desprins din filmele SF

Creatură bizară descoperită de un bărbat pe o plajă. Ce este acest pește desprins din filmele SF
Ce creatură bizară a fost descoperită pe o plajă din California

Localnicii din California au trecut printr-o sperietură de zile mari după ce un localnic a găsit o creatură bizară pe o plajă din New Port Beach. Acesta se plimba pe țărm și se bucura de locația frumoasă, așa că mare i-a fost mirarea când a găsit ceva ce nu avea ce să caute pe plajă.

Întâmplare ciudată pe o plajă din California. Ce creatură bizară a fost descoperită

Creatura desprinsă din filmele SF este sub forma unei mingi de fotbal, trăiește în ocean la aproximativ 900 de metri adâncime și este dintr-o specie de undițar, deci nu ar fi trebui să se afle pe țărm. Localnicul a trecut printr-o întâmplare demnă de povestit tuturor, mai ales pentru că persoanele ce fac parte agenția locală Davey’s Locker Sportfishing & Whale Watching susțin că peștele a ajuns singur pe uscat, în niciun caz nu a fost prins.

„Nu ştiu dacă a înţeles implicaţiile a ceea ce a găsit. Se întâmplă când te plimbi să mai găseşti creaturi moarte ici şi colo, care nu ar trebui să fie pe plajă. Lucrul suprinzător este că era aproape intact. Cum a reuşit să iasă din adâncuri?”, a declarat Jessica Roame, coordonatorul proiectului de educație al agenției locale  Davey’s Locker Sportfishing & Whale Watching pentru Los Angeles Times.

Prin ce a trecut un bărbat în timp ce se plimba pe plajă. Ce a găsit este rupt din filmele SF

Peștele pescar american, cunoscut ca și peștele undițar american sau dracul de mare american, este o pește din familia Lophiidae. Carnea lui este extrem de apreciată, iar pentru a vâna, acesta este dotat cu o undiță ce se extinde și luminează pentru a atrage prada. Această specie trăiește în adâncurile apelor de pe coasta Atlanticului de Nord și poate să atingă peste un metru și jumătate în lungime.

Dotat cu o gură foarte mare și un stomac ce poate să îl facă să înghită pești de mărimea sa, se întâmplă foarte rar ca acest pește să ajungă la țărm, de aici și surprinderea localnicilor din California, ținând cont că exemplarul a fost găsit întreg, deci a ajuns singur pe plajă. De asemenea, la această specie, masculul este mult mai mic decât femela.

În același timp, carnea pe care o are această specie este extrem de apreciată. Deși este destul de comun ca diferite creaturi să ajungă pe plajă, întâmplarea este considerată bizară de mulți specialiști, mai ales pentru că acest pește trăiește în adâncimi și a ajuns singur la țarm, apoi în locul în care a fost găsit de către localnic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI