Creatorul de modă care cere 400.000 de euro din partea statului român. A fost condamnat pentru proxenetism

Creatorul de modă care cere 400.000 de euro din partea statului român. A fost condamnat pentru proxenetism
Creatorul de moda care cere 400.000 de euro din partea statului roman. A fost condamnat pentru proxenetism

Un creator de modă, condamnat pentru proxenetism, cere o sumă uriașă de la statul român. Mai exact, 400.000 de euro! Iată povestea bordelului condus de Dyandy.

Dănuț Pârvan, alias Dyandy, fost creator de modă și condamnat, în 2020, la patru ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, a dat statul român în judecată, cerând o sumă destul de piperată: 378 de mii de Euro, contravaloarea unui teren despre care Dyandy susține că i-a aparținut,  în suprafață de 800 de metri pătrați, situat în zona Nerva Traian, din Capitală.

Creator de modă, condamnat pentru proxenetism

În anul 2009, Dyandy a fost arestat pentru proxenetism, după o amplă operațiune în forță a Poliției Române. Nu a stat foarte mult după gratii, dar fostul creator de modă a primit interdicția de a părăsi țara. Procesul însă a continuat, iar în primăvara lui 2020, Dănuț Pârvan a fost condamnat definitiv pentru proxenetism, primind  patru ani de închisoare cu suspendare.

Cum acționa Dyandy

Sub acoperirea unor saloane de masaj, Dyandy racola tinere, pe cele mai multe dintre ele le angaja ca maseuze. Fascinate de mirajul unui trai mai bun, fetele racolate ajungeau să se culce cu Pârvan. Astfel, acestea deveneau partenerele lui de sex, ori de câte ori avea el chef.

Unul dintre aceste saloane de masaj era situat în apropiere de Piața Victoriei, pe strada Dr. Felix, la doi pași de Spitalul Filantropia. Dyandy ocupase ilegal un spațiu în vila respectivă, care era cuibușor de nebunii și partide de sex. Respectivul salon de masaj fusese numit Sexy Lands. Pentru a-și atrage potențiali clienți pentru salon, proxenetul tipărise flyere pe care le răspândea masiv prin zonele bune ale Capitalei: Dorobanți, Floreasca sau Herăstrău.

Astfel, bordelul a început să fie frecventat de oameni bogați, dispuși să scoată din buzunar importante sume de bani pentru a-și satisface fanteziile sexuale. Extrem de versat, Dyandy a văzut în acești oameni de afaceri rampa de lansare spre o viață luxoasă.

Bărbații care treceau pragul salonului de masaj erau ademeniți să cumpere băuturi dintre cele mai fine, de la cocktailuri exotice până la cele mai fine șampanii. De cele mai multe ori, sumele cheltuite pe băuturi depășeau tariful unei partide de sex. Spre exemplu, o partidă de sex costa 200 de lei, în 2009, iar pe băuturi, suma era mult mai mare. O bere costa 35 de lei, o sticlă de vin, între 400 și 800 lei, iar șampania ajungea și la 1200 lei.

Tot aici, Dyandy organiza și defilări de modă, cu așa-zise creații vestimentare proprii, care, de fapt, nu erau ale lui! Proxenetul aducea haine din China, rochii de ocazie pe care le punea eticheta DYANDY.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI