Ce interdicții are, de fapt, Alex Bodi până când parchetul soluționează cazul de proxenetism în care este acuzat

Ce interdicții are, de fapt, Alex Bodi până când parchetul soluționează cazul de proxenetism în care este acuzat
Ce interdictii are Alex Bodi

Alex Bodi este plasat sub control judiciar. El trebuie însă să respecte anumite reguli clare. Amintim că acesta a ajuns pe mâna oamenilor legii în noiembrie 2020, atunci când a fost arestat într-un dosar deschis pentru trafic de persoane și proxenetism.

Ce interdicții are, de fapt, Alex Bodi

Alex Bodi a stat în arest la domiciliu, după ce a ieșit din închisoare, și a fost plasat sub control judiciar. Acesta trebuie să respecte anumite reguli.

Astfel, pe durata măsurii preventive a controlului judiciar, Alex Bodi trebuie să se prezinte prezinte la judecătorul de cameră preliminară ori de câte ori este chemat. El trebuie să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinței, să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește, desemnat cu supravegherea, de fiecare dată când este chemat. Alex Bodi nu are voie să părăsească țara, decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată și să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu persoanele vătămate sau implicate în dosar, printre care se numără și fosta sa soție, Iulia Sălăgean.

Alex Bodi a fost acuzat de proxenetism

Amintim că Alex Bodi a fost arestat în luna noiembrie, după ce s-a aflat că a ajutat la constituirea unui grup infracțional. El a mai fost acuzat și de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. De altfel, sunt 18 persoane implicate în acest grup infracțional. Un grup infracțional care racola fete de pe rețelele de socializare, le seducea și apoi le forța să se prostitueze în cluburi din Europa. Victimele care nu se supuneau însă ordinelor erau grav torturate.

Una dintre fete le-a povestit procurorilor cum a fost violată, bătută până la leșin și băgată cu capul în cadă pentru a fi înecată. Aceasta a mărturisit că ea și alte fete erau și drogate în același timp și batjocorite de toți membrii grupării infracționale.

De menționat este că, potrivit Codului penal, Alex Bodi poate să stea ani mulți la închisoare, dacă este găsit vinovat pentru trafic de persoane, proxentism și șantaj. Pedeapsa poate să ajungă și până la 10 ani de închisoare și, în funcție de verdictul instanței, dar fostul soț al Biancăi Drăgușanu riscă să primească o pedeapsă și mai mare, dacă toate acuzațiile care i se aduc se dovedesc a fi reale. Alex Bodi a avut o relație tumultoasă cu Bianca Drăgușanu, vedeta acuzându-l că a maltratat-o.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI