Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Kanal D. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu celebrul designer EXCLUSIV

Adevărul despre demisia lui Cătălin Botezatu de la Kanal D. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu celebrul designer EXCLUSIV
Cătălin Botezatu a suferit o operație la inimă, în Turcia

Celebrul designer Cătălin Botezatu a renunțat la fotoliul de jurat al show-ului ”Bravo, ai stil!”. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii de la Kanal D. Reporterii Impact au aflat ce l-a determinat pe Bote să pună punct acestei colaborări. De altfel, colaborarea îi aducea totuși bani frumoși în cont.

Demisia neașteptată a juratului Cătălin Botezatu de la ”Bravo, ai stil!”

Cătălin Botezatu și-a luat ”La revedere!” de la fanii lui, zilele trecute, când a decis să se retragă de la ”Bravo, ai stil!”. Celebrul designer făcea anunțul pe contul său de Facebook, ia fanii au reacțonat imediat.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul ”Bravo, ai stil!”. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities.”, a spus Cătălin Botezatu.

Filma câte 12 ore pe zi: ”Era foarte obositor pentru el!”

Reporterii impact.ro au aflat motivele reale care au stat la baza neașteptatei demisii, în condițiile în care Cătălin era plătit regește, cu mii de euro:

”Era foarte obositor pentru el să filmeze timp de patru zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi. Are probleme cardiace, se temea pentru viața lui, mai ales că este pătimaș și se mai enerva din cauza concurentelor obraznice.

În plus, nu mai avea timp pentru atelierul lui de creație, de cliente, de prezentările de modă, nu mai făcea mulți bani din marea lui pasiune”, ne-au dezvăluit surse din Kanal D, în exclusivitate pentru impact.ro

După retragerea lui Cătălin Botezatu, din acest proiect, producătorii emisiunii ”Bravo, ai stil!” caută acum o altă vedetă de calibru care să ocupe locul rămas vacant:

”Încă nu au bătut palma cu nimeni, pentru postul de jurat, sunt tratative, este greu să îl înlocuiești pe Cătălin Botezatu”, ne-au mai dezvăluit, pentru impact.ro, aceleași surse.

Cătălin Botezatu a suferit o operație la inimă, în Turcia

Medicul care l-a operat pe Cătălin, în Turcia, anul trecut, a vorbit despre problemele de sănătate ale celebrului său pacient:

“Cătălin a avut probleme mari. Viața lui a fost în pericol. Operația a durat trei ore și jumătate, iar pentru noi a fost unul dintre cele mai complexe cazuri.

Operația prezenta un mare risc, așa ca am făcut un consiliu între medici. Exista un mare risc de infarct. Artera lui era înfundată 90%”. Cătălin suferise patru preinfarcturi în ultimii 15 ani.

Botezatu continuă colaborarea cu Teo Trandafir, pentru rubrica de modă

Cătălin Botezatu rămâne, în continuare, vedeta postului Kanal D:

”Va realiza, pentru emisiunea lui Teo Trandafir, rubrica de modă, pe care o prezintă de anul trecut, chiar a filmat zilele trecute. Nu este adevărat că ei doi vor avea și o nouă emisiune.

Cel mai probabil, Cătălin va primi o altă producție tv, dar care nu îl va solicita atât de mult”.

Revine pe scenă, la un Festivalul de modă de la Arad

Cătălin este preocupat acum cu ”Arad Fashion Days”. Evenimentul de modă va avea loc la Arad, în perioada 27-29 august. Aici celebrul creator de modă își va prezenta cele mai frumoase modele de rochii de seară. Vor fi pe podium și cei mai talentați tineri designeri, cu ținute avangardiste.

Cătălin este regele reclamelor, pe Internet: ”Ia și 2.500 de euro, pentru o postare”

Dar, Cătălin Botezatu câștigă bani frumoși și din reclame:

”Cătălin primește și 2.500 de euro, pentru o postare. Pus că are un contract pe perioadă nedeterminată cu o firmă de ochelari de lux, de unde își poate lua modele de 10.000 de euro lunar, dar și bani.

Recent, a fost în Iordania, pentru a cincea oară, o călătorie de promovare, tot un contract de imagine”, ne-au mai dezvăluit, pentru impact.ro, apropiații celebrului designer vestimentar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI