13 feb. 2023 | 19:43

Cream revine la TV! Ce emisiune va prezenta vedeta de duminică EXCLUSIV

Știri generale
Cream revine la TV! Ce emisiune va prezenta vedeta de duminică EXCLUSIV
Cream revine la TV! Ce a declarat Claudia Pavel, într-o intervenție exclusivă pentru publicația Playtech Știri.

Cream revine la TV! Solista Claudia Pavel sau Cream, după numele de scenă, a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, în care ne-a vorbit despre noua ei emisiune TV, care va debuta duminică, precum și despre fostele colege din trupa Candy. Ne-a povestit și tatăl fiului său, cu care se va reîntâlni, în curând, în America.

Cream revine la TV!

Claudia Pavel revine în forță, pe micul ecran, după aventurile de neuitat trăite la Exatlon și la Ferma Vedetelor, cu un proiect inedit. Este vorba despre emisiunea Coffee&Cream, care va debuta duminică, 19 februarie, de la ora 20.00, la Canal 33, și în care va avea invitați de top, din toate domeniile de activitate.

„Duminică este prima ediție a emisiunii mele, cu un invitat valoros, Laura Hîncu, cu care colaborez de foarte mulți ani și ale cărei creații le port, fiind realizate din materile sustenabile, din cașmir și din mătase. Voi invita oameni pe care îi admir, oameni frumoși, de la care avem de învățat, din toate domeniile. Cu acest prilej mă întorc în televiziune, îmi place enorm.

Este proiectul meu în întregime, de la concept până la invitați. Am putere de decizie exclusiv pe tot ceea ce fac. Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru echipa aceasta grozavă de la Canal 33. Este un loc de muncă minunat. Ideea e că o să ies cu invitații la o cafea, îi iau de acasă cu mașina și îi duc la cafea. Discutăm despre orice, nu avem nicio restricție”, ne-a povestit solista, cu entuziasm, despre revenirea ei în televiziune.

Ce spune despre o posibilă reunire a trupei Candy

Întrebată de reporterii Playtech Știri dacă își dorește o reunire a trupei Candy, din care a făcut parte, alături de Selena și de Giulia, sau dacă le va avea invitate în emisiunea ei, de la Canal 33, Cream ne-a declarat:

„Ca să le aduc pe toate în emisiune este un pic mai complicat, căci Selena locuiește la Londra. Dar poate o voi vizita eu la Londra. Pot filma în orice colț al lumii, pentru că și călătoresc foarte mult. Nu este exclusă o reunire, este deschisă invitația, desigur.

Eram foarte mici, pe atunci, când cântam împreună, aveam doar 15 ani, eu am stat doar un an în trupă. Prin 2014 m-am întâlnit cu Giulia, căci cam de atunci a început nostalgia vechilor trupe dance de succes, dar ea era însărcinată atunci și n-am mai reluat discuția. Dar, desigur, ar fi frumos să revenim cu Candy, mi-ar plăcea. Dar, eu nu stau, pregătesc și alte surprize muzicale, îmi place să călătoresc, am piese noi”.

Cream își duce fiul în America, pentru a-și revedea tatăl

Cream ne-a mai declarat că va profita din plin de vacanța școlară de iarnă pentru a pleca, alături de simpaticul ei fiu, Noah, în America, unde micuțul își va revedea tatăl, pe Jeremy Lewis, fost jucător de baschet.

„Plecăm în America, Noah are vacanță și profităm, așa facem în fiecare iarnă, plecăm spre căldură. E foarte frig în București, duc copilul la școală în fiecare dimineață. Noah își va vizita și revedea tatăl. Deși ne-am despărțit, eu și tatăl lui Noah ne înțelegem foarte bine. Eu am vorbit și o să vorbesc mereu foarte frumos despre tatăl lui Noah”, ne-a mai declarat Claudia Pavel, pentru Playtech Știri.

Deși a trăit teribile experiențe la show-urile tv Exatlon și Ferma Vedetelor, cântăreața nu exclude o nouă participare cu emoții.

„Eu mă ghidez după principiul că niciodată să nu spui niciodată. Aș fi tentată, de ce nu?”, ni s-a mai confesat fosta solistă a trupei Candy.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro