Ce decizie a luat Claudia Pavel pentru fiul său. La ce facultate de prestigiu vrea să-l trimită

Ce decizie a luat Claudia Pavel pentru fiul său. La ce facultate de prestigiu vrea să-l trimită
Ce sacrificii este gata să facă Claudia Cream pentru ca fiul său să studieze la o facultate de prestigiu

Claudia Pavel este o mămică extrem de mândră. Vedeta se gândește deja la viitorul băiețelului său, așa că este gata să facă numeroase sacrificii pentru ca acesta să ajungă la o facultate de prestigiu și să aibă parte de o carieră strălucitoare.

Claudia Pavel, o mămică dedicată. Ce își dorește să facă pentru copilul ei

Claudia Pavel l-a cunoscut pe tatăl fiului său, Noah, în SUA. Aceasta s-a decis să se întoarcă în România pe când micuțul ei avea doar doi ani, dar acum se gândește să plece din nou pentru ca acesta să aibă posibilitatea de a studia la o facultate de prestigiu, chiar dacă, momentan, se află la o vârstă fragedă.

Cântăreața a dezvăluit că băiețelul său face teatru, dans și pian, demonstrând că este extrem de talentat și a moștenit dragostea pentru muzică de la mama lui. Claudia Pavel visează ca acesta să meargă la Harvard, așa că se gândește să se mute alături de el.

„El apare la televizor de când avea doi ani, face parte din viața lui, e ceva firesc. Nu știu dacă se va opri vreodată sau dacă se va transforma într-o carieră. Oricum studiază, face pian, dans, teatru.

Va putea să facă o carieră din asta, dacă își va dori. Dacă nu, eu vreau să meargă la Harvard. Orice ar face, merge la Harvard. Face 9 ani, nu sunt calculată. Harvard, Princeton, Yale, vreau să meargă la o facultate de prestigiu.

Mă duc și eu cu el (râde). Pentru copilul meu mă mut și pe Lună! Poate pe aici, mai aproape, un Oxford. Vedem, cu Dumnezeu înainte.”, a spus aceasta pentru Cancan.

Noah calcă pe urmele mamei sale, Claudia Pavel: ‘Deja cântă în proiectele mele’

Artista se bucură enorm de faptul că a devenit profesor, mai ales pentru că are parte de foarte multe proiecte. Claudia Pavel susține workshop-uri pentru micuți, iar următoarea perioadă este extrem de aglomerată pentru ea.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că se apropie ziua fiului său, Noah, iar acesta își dorește jucării, dar și un telefon și laptop, fiind extrem de pasionat de tehnologie.

„A mers totul bine, am avut concerte vara asta, ceea ce a fost extraordinar. Am avut un proiect susținut de Ministerul Culturii și Primăria Mangalia, fac niște workshop-uri pentru copilași.

În octombrie mă mut la munte, la Brașov, cu aceleași workshop-uri. Miercuri plec în Dubai, de ziua surorii mele. Vine ziua lui Noah și mă apuc să organizez.

Își dorește laptop, telefon, încă vrea și plușuri, dar doar cu personajele preferate. Vrea dronă, e pasionat de tehnologie. Face pian și echitație și deja cântă în proiectele mele.”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI