EXCLUSIV Scandalul dintre Cream și tatăl fiului ei nu se mai termină. Ce spune solista acum, după ce a fost acuzată că și-a răpit propriul copil

EXCLUSIV Scandalul dintre Cream și tatăl fiului ei nu se mai termină. Ce spune solista acum, după ce a fost acuzată că și-a răpit propriul copil
Claudia Cream își crește singură fiul

A fost mare petrecere în casa solistei Claudia Pavel sau Cream, pe numele de scenă. Artista își crește singură fiul, pe Noah (8 ani), rodul iubirii ei cu americanul Jeremy Lewis, fost jucător de baschet. Jeremy şi Claudia au fost logodiţi, în perioada 2011-2013, și au locuit în casa „socrilor” ei din Las Vegas, într-un lux orbitor. Părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, deţin un lanţ de 20 de restaurante. Claudia și Jeremy au pus punct relației din cauza diferențelor culturale. A urmat un război prin tribunale, pentru custodia fiului, bunicii din partea tatălui acuzând-o chiar de răpirea copilului, după ce vedeta l-a adus în România. Senzuala cântăreață a povestit, în exclusivitate, într-un interviu pentru impact.ro, despre superbul ei fiu, despre fostul iubit american, despre muzică, dar și despre colegele ei din trupa ”Candy”.

Cream – interviu exclusiv despre fiul ei și scandalul cu tatăl acestuia

L-ai sărbătorit recent pe fiul tău, Noah, care a împlinit 8 ani. I-ai făcut o petrecere de vis, în plină pandemie.

A fost o petrecere atipică, pentru că am făcut-o  în familie, dar mi-am dorit ca el să fie fericit și de aceea i-am făcut un decor superb în casă și un candy bar extraordinar. Am comandat burgeri vegani. A fost o petrecere demnă de una afară, în oraș, el a fost fericit, nu a simțit că este un an diferit.

I-ai amenajat și o cameră nouă. A fost cadoul de ziua lui?

Camera a fost  doar unul dintre cadourile de ziua lui, că și-a mai dorit, chitară și tabletă. Am ales împreună împreună cu el tapetul, patul, biroul, televizorul. I-am schimbat decorul în cameră și e foarte încântat.

Băiețelul are acum o camera de joaca nou-nouță
Băiețelul are acum o camera de joaca nou-nouță

Cum este viața pentru ei în pandemie

Cum vă descurcați în pandemie? Ești exagerată cu respectarea restricțiilor?

Suntem încă în pandemie, eu cred că m-am descurcat foarte bine, dată fiind situația în care se află întrega noastră industrie. Astă-vară am făcut împreună cu Ministerul Culturii un proiect extraordinar, am zis să mă pun în folosul societății. Am încercat să-i fac fericiți pe copii, unii sunt în depresie că nu au mai fost la școală, am făcut niște ateliere de muzică, percuție și improvizație actorie în port la Mangalia, pe yacht, cu ajutorul Primăriei Mangalia. Au fost vreo 200 de copii, am respectat normele de distanțare sociala. În ultima vreme am stat în studio, am făcut piesa asta super tare cu Costi, Anda Adam , Anna Lesko , Minordora și Emy Alupei. Au început să apară și concertele on line. De curând, am cântat și am prezentat la Festivalul Național Brâncovenesc, un festival on line.

Școala online – o provocare pentru Cream și fiul ei

Cum se descurcă fiul tău cu școala on line?

Cu școala on line e puțin dificil, Noah a nimerit clasa 0 anul trecut și clasa 1 în pandemie, fac și pe învățătoarea, asta este. Nu sunt exagerată cu regulile. Mențin niște reguli de bun-simț, la început am fost foarte speriată pentru că nu știam despre ce este vorba, în prima lună. Cred că o să ne obișnuim să trăim așa, cred că asta e și ideea. Ne ferim cum putem, ne spălăm pe mâini, menținem sistemul imunitar puternic, mâncăm sănătos și facem mișcare. Cred că nu se promovează absolut deloc stilul de viață sănătos. Sănătatea noastră stă în mâinile noastre curate, desigur.

Cream și tatăl băiețelului ei, Jeremy Lewis, pe vremea când formau o familie fericită, la Las Vegas
Cream și tatăl băiețelului ei, Jeremy Lewis, pe vremea când formau o familie fericită, la Las Vegas

Ce fel de mămică ești? Exigentă sau permisivă?

Sunt o mămică permisivă în general, dar cu lucrurile foarte importante cum ar  fi stilul de viață, școală și tot ce ține de educație sunt un pic exigentă. Nu știu să zic dacă a făcut o boacănă mare, face lucruri normale vârstei. E un copil înțelegător, inteligent, foarte matur pentru vârsta lui. În adolescență cred că o să se vadă ce fel de educație a primit, acum e un îngeraș.

Cream despre relația cu tatăl fiului ei

În ce relații mai ești cu tătăl lui Noah, care locuiește în America? A venit să-l vadă? I-a transmis ceva de ziua lui?

Despre relația cu tatăl lui nu o să vorbesc public niciodată așa cum nu am făcut-o niciodată, din respect pentru fiul meu.

Bunicii paterni au acuzat-o pe Cream de răpirea nepotului lor
Bunicii paterni au acuzat-o pe Cream de răpirea nepotului lor

Ce spune Cream despre fostele colege de trupa Candy: ”N-am nici o legătură cu ele”

Mai ții legătura cu fostele colege de trupă?

Nu țin legătura, nu știu nici eu din ce motiv.  Cred că fiecare are viața ei. Selena e la Londra, iar cu Giulia efectiv nu am dușmănie, dar nu avem nici o legătură.

Cum reușești să-ți menții talia de viespe? Ții o dietă?

Nu cred în diete, cred într-un stil de viață sănătos. E foarte  important să avem grijă ce mâncăm și câtă mișcar 1. Cream i-a organizat lui Noah o petrecere cu candy bar de ziua lui