CRBL și familia sa au revenit la București. Ce probleme întâmpină şi de ce s-au întors mai repede decât trebuia. „Nu-mi văd capul” EXCLUSIV

CRBL și familia sa au revenit la București. Ce probleme întâmpină şi de ce s-au întors mai repede decât trebuia. „Nu-mi văd capul” EXCLUSIV
CRBL și familia sa au revenit la București

Eduard Mihail Andreiana, alias CRBL, și familia sa, a intrat într-o nouă etapă a vieții sale. El și toți cei dragi ai săi au făcut drumul întors din Spania în România, după ce în urmă cu doi ani deciseseră că venise timpul unei alt capitol al existenței lor comune.

CRBL și familia sa au revenit la București

„Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la Bucuresti”, a declarat CRBL pentru IMPACT.RO.

CRBL a adăugat scurt că nu-i stă mintea la interviuri, fiindcă e foarte ocupat cu amenajarea casei din Capitală unde vor locui de acum înainte. „Suntem contracronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile!”, a mai precizat CRBL.

El a lăsat să se înțeleagă că procesul de revenire acasă nu e deloc ușor. Mai mult, el a trebuit devansat, fiindcă inițial familia decisese să revină în septembrie. Dar fiica lor, Alessia, de 12 ani, s-a reînscris la școală, or anul școlar în România debutează foarte devreme în această toamnă.

În plus, a trebuit să repatrieze nu doar haine sau mobile, ci și aparatură de studio, o motocicletă și câteva biciclete, un caiac și peste o sută de perechi de încălțăminte. De altfel, CRBL a dezvăluit recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV că deține în colecția sa o pereche de adidași care valorează în prezent nici mai mult, nici mai puțin decât 17.000 de euro. Asta deși i-a achiziționat pentru doar 400 de euro.

„Scriu, fac muzică în continuare”

Pentru CRBL și familia sa e practic un nou restart, după ce în urmă cu mai bine de doi ani a părăsit România pentru Spania, acolo unde a locuit la Marbella. În acea perioadă el a mărturisit că i-au lipsit preparatele românești, dar și că fiica se înscrisese la o școală cu predare în limba engleză.

„Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor”, mai spunea în urmă cu ceva vreme CRBL.

Ceva s-a schimbat însă în strategia sa o dată cu participarea sa din primele patru luni ale acestui an la cea mai urmărită emisiune-concurs „Survivor”, cea difuzată din acest an de PRO TV. Iar dorul de casă a contribuit și el din plin la luarea de comun acord a tuturor membrilor familiei lui CRBL a hotărârii de revenire acasă.

CRBL s-a numărat printre vedetele emisiunii „Survivor” și doar o accidentare serioasă a făcut ca el să părăsească filmările din Republica Dominicană mai devreme decât finalul emisiunii. Asta deși și-ar fi dorit să ajungă în finală, cel puțin, așa cum a și mărturisit dealtfel.

La întoarcerea sa, în a doua parte a lunii aprilie, CRBL a mai stat o perioadă în România, amânând revenirea în țara de adopție. În cele din urmă, împreună cu soția sa, Elena, dar și cu fiica lor, Alessia, au decis să se întoarcă în România, stabilindu-se din nou în Capitală. Iar din toamnă, cel mai probabil, ne putem aștepta la o întoarcere pe scenă a lui CRBL, cel care a debutat în lumea muzicală în trupa „Simplu”, din care a făcut cândva parte un alt nume mare, Smiley.