CRBL îl face praf pe Oase. Dezvăluiri șocante despre Asia Express. Ce a putut spune despre fostul lui prieten

CRBL îl face praf pe Oase. Dezvăluiri șocante despre Asia Express. Ce a putut spune despre fostul lui prieten
CRBL îl face praf pe Oase. Dezvăluiri șocante despre Asia Express

CRBL și Oase au fost câștigătorii celui de-al doilea sezon ”Asia Express” și au format una dintre cele mai îndrăgite echipe ale reality show-ul de la Antena 1, având la orice pas câte o replică amuzantă. Prietenia se pare că doar până aici a fost. Pe contul său de YouTube, artistul a spus multe cuvinte despre fostul său camarad. Unii susțin că vedeta l-a jignit pentru că a ales să nu mai fie în umbra sa, în timp ce alții înțeleg că a fost doar o tensiune exprimată prin cuvinte aspre. „Le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet…”

CRBL îl face praf pe Oase. Dezvăluiri de la Asia Express

În 20 aprilie, CRBL a postat un videoclip pe contul său de YouTube, numit ”Oase fără CeReBel”, montat într-o manieră inedită. Este vorba despre un interviu cu el însuși, reușind să pună în aceeași înregistrare video un CRBL care este și ”emițător” și ”receptor”. Filmulețul vine la două luni de când artistul a vorbit despre trădare în metafore, în versurile piesei ”Cine mi-s”. Acum, solistul a făcut dezvăluiri fără ocolișuri despre sfârșitul prieteniei lui cu Oase, despre trădare, dar și despre negocierile cu Antena 1.

15 ani de prietenie

„În 2004 deschid școala de dans la Delfinului, Oase devine cursant, se înscrie, îl văd că este talentat la breakdance, facem o echipă de Breakdance, Big Bounce, cu care mergem la foarte multe show-uri, concursuri, videoclipuri, chiar și filme. L-am luat pe Oase și l-am băgat în două filme. Oase era un dansator bun. Avea segmentul lui, era un dansator bun de breakdance. Acum, show-uri peste showuri, banii veneau, el devenea vedetă împreună cu trupa lui. Tot în același timp l-au angajat la mine, la firmă, să vină să monteze miliarde de povești ale trupei Simplu. Între timp a apărut și povestea cu kendama, care a devenit un fenonem național și chiar mondial”, își amintește CRBL.

Banii de la Antena 1

„După Asia Express am așteptat să încasăm banii, marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate, i-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să își deschidă bar.Noi știam cumva că va urma să fim coprezentatori la Asia Express sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect și, bineințeles că și oamenii ne-au spus că și-ar dori să ne vadă prezenți în Asia Express 3. Apoi a venit o invitație să mergem la Nea Mărin (nr. emisiunea Poftiți pe la noi), am vorbit iar cu echipa, banii sunt puțini, stai măi, CRBL, că nu avem bani. Băi, Oase, banii sunt puțini, dar ne-au zis că dacă mergem acolo vorbim și de Asia Express.”

Planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din târg

„ Mai trece ceva timp, Kanal D sună din nou, băi CRBL, te-ai mai gândit, iar sun la Asia Expess, aștia iar spun >, până într-o zi în care a sunat telefonul, iar Kanal D mi-a dat un ultimatum. De data asta, fac același lucru, îi sun pe cei de la Asia Express. Oameni buni, oferta este în acest moment pe masă. Trebuie să aleg. Nu am ales încă Kanal D, aveți prioritate, spuneți-mi ce vreți să faceți cu mine și cu Oase.

Oase: >. El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm.

  • Din momentul ăla, Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract.

I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Eu pusesem condiție la Kanal D, că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo.

  • De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet…
  • Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani.”