Cove, săgeată la adresa Adelei Popescu, în direct la TV. Nu te așteptai să spună așa ceva despre fosta lui colegă de platou

Cove, săgeată la adresa Adelei Popescu, în direct la TV. Nu te așteptai să spună așa ceva despre fosta lui colegă de platou
Ce a spus Cove despre Adela Popescu la Vorbește lumea. Replica a fost acidă

O nouă zi, o nouă glumă la Vorbește lumea! De această dată, Cove nu s-a putut abține și a transmis o replică usturătoare la adresa Adelei Popescu. Vedeta abia a născut și este nevoită să stea acasă cu al treilea băiețel, dar colegul său de show nu a uitat-o.

Ce a spus Cove despre Adela Popescu. Telespectatorii au fost surprinși

Cove nu a putut păstra tăcerea încă din primele minute ale show-ului de astăzi de la PRO TV. Acesta a făcut referire la faptul că Adela Popescu locuiește la vilă, în timp ce el nu își permite să își cumpere o locuință atât de scumpă.

Adela Popescu și Cove formează unul dintre cele mai simpatice duo-uri din televiziune, dar vedeta și-a luat o pauză de la micile ecrane după ce a aflat că este însărcinată pentru a treia oară. Iată că prezentatorul nu a uitat să facă o glumiță la adresa ei!

„Eu sunt mai sărac, nu sunt atât de avut să stau la vilă ca alții… alde Popescu.”, a fost replica usturătoare pe care Cove a spus-o la adresa Adelei Popescu.

De asemenea, Cove a revenit la acest subiect și a explicat faptul că partenera lui Radu Vâlcan este foarte bogată, așa că nu a glumit pe seama faptului că își permite să locuiască la vilă și să se bucure de tot ce este mai bun.

„Vreau să îi aduc aminte că până și presa s-a sesizat, eu nu doar am glumit, ci ea chiar este foarte bogată. Au apărut și articole pe tema asta.”, a mai zis Cove.

Cove, luat în colimator la Vorbește lumea. Ce s-a zis despre el

Nico și Luminița Anghel au fost invitate la Vorbește lumea pentru a promova o piesă și a discuta despre frumoasa prietenie ce le leagă de foarte mulți ani. Totuși, Luminița Anghel a observat că prezentatorul de la PRO TV ar avea o problemă și ar trebui să recurgă la ochelari de vedere.

„Tu ar trebui să porți ochelari, că faci ochii așa când te uiți la mine. Măcar noi suntem chioare declarate.”, i-a transmis artista lui Cove.

Ce a făcut Nico înainte de un eveniment. Nu mulți români se pot lăuda cu așa ceva

Nicoleta Matei, cunoscută de public drept Nico, este o mare iubitoare de necuvântătoare. Totuși, Luminița Anghel, buna ei prietenă, a dezvăluit ce a reușit artista să facă la un moment dat, salvând un pescăruș de la moarte.

„Ea își cheltuie banii pe altceva. V-am povestit când a salvat un pescăruș de la moarte? Trebuia să se vadă cu mine la un showroom. Unde credeți că era? Salva un pescăruș.

S-a oprit să îi ia o hamsie proaspătă, nu știți cum mirosea la ea în mașină. L-a dus la veterinar, a aflat că nu a avea nimic și s-a dus în comunitatea de pescăruși.

Apoi, a venit la mine nervoasă și mi-a zis: ‘Tu nu ai fi făcut la fel?'”, a povestit Luminița Anghel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI