Cove s-a răzgândit în fața lui Cătălin Măruță. De ce a ales-o pe Andreea Marin în locul Adelei Popescu

Cove s-a răzgândit în fața lui Cătălin Măruță. De ce a ales-o pe Andreea Marin în locul Adelei Popescu
De ce s-a razgandit Cove in fata lui Catalin Maruta

Gabriel Coveșeanu a fost invitat de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță. El a spus și care sunt vedetele alături de care ar vrea să joace în filmul Laguna Albastră.

Cove s-a răzgândit în fața lui Cătălin Măruță

Cove a spus că i-ar fi plăcut să joace alături de Adela, însă faptul că ea urmează să îl aducă pe lume pe al treilea copil îl împiedică să facă asta.

„Primul impuls ar fi să mă duc cu Adela Popescu. Dar ea are copii mulți, fac gălăgie, nu ai cum să mergi singur cu Adela Popescu. (…) Cu Andreea Marin ar fi ceva”, a spus charismaticul prezentator.

De ce a divorțat Cove de fosta soție

Amintim că în urmă cu ceva timp, prezentatorul de la Vorbește Lumea a fost acuzat de către fosta lui soție de violență domestică, ea spunând că episoadele în care era bătută se întâmplau chiar și  în momentul în care era însărcinată cu copilul lor.

 „Dacă la bătaia de acum câteva zile, atunci când Cove m-a lovit cu pumnul în cap, fără să țină cont că-l țineam în brațe pe Bogdan, băiatul nostru, nu am niciun martor, există totuși o persoană care a asistat la unul dintre actele lui de violență.

Nimeni n-ar crede că acest bărbat își poate lovi soția, care-și ținea copilul în brațe, la numai două luni după ce a devenit tată. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci s-a repetat chiar în prezența unei persoane străine. Cea care a văzut cum mă bătea Cove este chiar bona copilului…

Cove are o problemă. Este frustrat, a ținut morțiș să mă îngroape și pe mine și să mă transforme într-o frustrată. Tot ce-mi reproșa el mie era, de fapt, o caracterizare a lui. De fiecare dată, pentru fiecare ceartă, eu eram vinovată. Recunosc că ne-am bălăcărit reciproc, dar, în opinia mea, nu trebuie să se ajungă la violență niciodată”, spunea Maria Movileanu la momentul divorțului, potrivit wowbiz.ro.

Fosta lui soție, Maria Movileanu, a spus în ziua divorțului, din anul 2010, că dacă Cove s-ar fi purtat și în timpul căsniciei așa cum o face la televizor, nu s-ar fi ajuns la divorț.

“Stiu ca Gabi este mult mai serios in lume si incearca sa-si pastreze imaginea si sa nu si-o strice, daca s-ar fi purtat asa si acasa s-ar fi pastrat si familia”.

Gabriel Coveseanu și-a refăcut viața, alături de Florentina Ene. Ea este medic de profesie și o cunoștea de ani de zile. Cei doi sunt căsătoriți și au și doi copii împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI