Ce a putut spune Cove despre Adela Popescu, în direct la TV: ”Nu ai cum cu ea că are copii”

Ce a putut spune Cove despre Adela Popescu, în direct la TV: ”Nu ai cum cu ea că are copii”
Cove, dezvăluire surprinzătoare despre Adela Popescu. Ce a spus în direct, la TV

Cove face echipă cu Adela Popescu pentru emisiunea ‘Vorbește lumea’, doar că blondina o să lipsească pentru un timp din platou. Aceasta este însărcinată cu al treilea copil și trăiește cele mai frumoase clipe în așteptarea bebelușului său, dar, simpaticul ei coleg a dat acum cărțile pe față și a spus totul despre ea.

Cove, dezvăluiri despre Adela Popescu. A surprins pe toată lumea

Cove a fost invitat în platoul lui Cătălin Măruță pentru a spune totul despre cum își va petrece ziua de nume. Nu a trecut mult timp și cunoscutul prezentator de televiziune a fost supus unei provocări de zile mari. Acesta a trebui să aleagă anumite vedete pentru a participa alături de el în filme cunoscute, cum ar fi Laguna Albastră.

Pentru pelicula respectivă, el și-ar fi dorit să o aleagă chiar pe Adela Popescu, dar a explicat ce problemă ar avea vedeta dacă ar apărea într-un astfel de film alături de el. Blondina are mulți copii, așa că lui Cove i-ar fi greu să se obișnuiască cu gălăgia făcută de micuți. În schimb, el a ales-o pe Andreea Marin.

„Primul impuls ar fi să mă duc cu Adela Popescu. Dar ea are copii mulți, fac gălăgie, nu ai cum să mergi singur cu Adela Popescu. (…) Cu Andreea Marin ar fi ceva.”, a transmis Cove.

Ce spune Cove despre colegele sale: ‘Au rămas însărcinate’

În momentul în care Adela Popescu a anunțat că o să devină mămică pentru a treia oară, în locul ei la emisiunea de televiziune a venit chiar Lora. Totuși, nici această vedetă nu a stat mai mult de 5 luni la ‘Vorbește lumea’, așa că prezentatorul de televiziune s-a văzut nevoit să formeze o gașcă pentru a nu mai rămâne singur.

Pentru a se asigura că în platou o să fie mereu veselie, alături de Cove au venit Sore, Viviana Sposub, Veveriță și Coțofană, Sore și Theo Rose. Chiar și Jorge și-a făcut apariția la PRO TV pentru o săptămână, iar acum în echipă a apărut și Cosmina Păsărin ce va bucura telespectatorii cu fel și fel de momente delicioase.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca. Prima membră a găştii este Sore.” a spus Cove.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI