02 oct. 2023 | 19:07

Cove, mărturisire sinceră despre Andreea Marin la 23 de ani de când au prezentat Surprize, Surprize: „Dacă m-ar suna” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Cove, mărturisire sinceră despre Andreea Marin la 23 de ani de când au prezentat Surprize, Surprize:
Cove, mărturisire sinceră despre Andreea Marin la 23 de ani de când au prezentat Surprize, Surprize

Au trecut mai bine de două decenii de când publicul din România se bucura de o emisiune ce a scris istorie la noi în țară. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Cove a făcut mărturisiri sincere despre Andreea Marin, la 23 de ani de când au prezentat „Surprize, Surprize”. Cum ar reacționa dacă ar primi un telefon de la fosta sa colegă.

Gabriel Coveșeanu, mărturisiri sincere despre o pagină importantă din carieră

Al doilea episod al interviurilor PlayTalk l-a avut ca invitat pe nimeni altul decât Gabriel Coveșeanu. În exclusivitate pentru Playtech Știri, îndrăgitul prezentator a făcut dezvăluiri sincere și neașteptate, pus față în față cu întrebările reporterului nostru, Rebeka Pascu.

Au trecut mai bine de două decenii de când scria istorie în televiune, când făcea parte din echipa „Surprize, Surprize”, o emisiune ce aducea, ediție de ediție, audiențe impresionante pentru postul național. Acum, 23 de ani mai târziu, își amintește cu plăcere acel capitol al carierei sale.

Cove ne-a declarat că, din punctul său de vedere, Andreea Marin este printre cei mai buni oameni de televiziune și că nu crede că cineva se va mai putea ridica vreodată la nivelul acesteia. Chiar și acum, o consideră un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat.

„A fost o bucurie, o onoare și o plăcere. Andreea este fără doar și poate printre cei mai buni oameni de televiziune și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul Andreei. Asta pentru că televiziunea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, de 23 de ani de când făceam noi ”Surprize, Surprize”. Lumea s-a schimbat, ea e un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat”, a declarat Cove, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Cove a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu. Dezvăluirea momentului în showbiz. Ce spune despre divorțul ei de Ashraf VIDEO EXCLUSIV

„Nu ne-am apucat de televiziune nici să fim faimoși sau să ne umplem de bani”

Întrebat dacă au existat vreodată și momente tensionate între el și Andreea Marin, Cove a răspuns fără să ezite. Prezentatorul a subliniat că, pentru ei, televiziunea era o pasiune, iar munca depusă pentru „Surprize, Surprize” era o mare bucurie. Munceau din plăcere, dorindu-și ca rezultatul final să fie fără cusur.

„Niciodată, pentru că noi am început să facem televiziune din pasiune, din plăcere. Noi ce făceam acolo era o mare bucurie, stăteam de vorbă și încercam să fim atenți la orice nuanță, orice aspect, să fim cât mai riguroși în ceea ce făceam. Nu au existat tensiuni între noi, ne doream același lucru. Noi nu ne-am apucat de televiziune nici să fim faimoși sau să ne umplem de bani, am făcut asta din plăcere.

Faptul că odată cu asta, cu programul ”Surprize, Surprize” a venit o notorietate fantastică asupra mea, asupra ei nici nu mai vorbesc, era și este cunoscută de întreaga Românie. Lucrurile au venit după pentru noi, ne-au împlinit și ne-au dat satisfacție. Am încercat amândoi să fim din ce în ce mai buni în fiecare zi. Voiam să fie totul și mai bine. Cumva ne împărțeam rolurile, ea era organizată și strictă și pe mine mă lăsa în zona asta de improvizație.

Cum ar reacționa Cove dacă ar primi o propunere de la Andreea Marin

Pentru Gabriel Coveșeanu, ocazia de a colabora din nou cu Andreea Marin ar fi o reală plăcere. Dacă prezentatoarea ar apela la ajutorul său, ar accepta fără să stea pe gânduri, convins că orice proiect în care este implicată „Zâna Surprizelor” este unul serios, bine pus la punct și ce ar merita din plin implicarea sa.

Da, cu cea mai mare plăcere. Andreea este omul care dacă m-ar suna acum și mi-ar zice ”Uite, aș vrea să intrăm acum în direct într-o emisiune, să prezentăm ceva”, aș putea să mă duc fără să știu nimic. Sunt convins că ea are toate lucrurile acolo, îmi spune ce am de făcut și ne-am integra perfect.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Capital.ro
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
ROMÂNIA a luat FAȚA UNGARIEI
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro