Cove a spus tot în direct despre Adela Popescu. Nu se știa până acum: „Uitați-vă la ea”

Cove a spus tot în direct despre Adela Popescu. Nu se știa până acum: „Uitați-vă la ea”
Cove a dat din casă! Ce nu se știa despre Adela?

Cove a dezvăluit ceva ce puțini ar fi crezut despre frumoasa prezentatoare de televiziune. Ce detaliu a scos în evidență colegul său de platou și bunul ei prieten? Unii nu pot înțelege cum se poate așa ceva.

Cove a dat din casă! Ce a spus despre Adela Popescu

Gabriel Coveșanu i-a fost un real sprijin Adelei, care se afla abia la început de carieră în televiziune atunci când a primit postul de moderator la „Vorbește Lumea”. Încrederea e mai mare atunci când ai în dreapta ta un partener care are deja multă experiență, asta a simțit blondina când a intrat emisie de emisie în direct. Acum, cei doi nu doar că sunt unii din cei mai plăcuți prezentatori de televiziune, ci au dus armonia asta și în căminele lor, devenind foarte buni prieteni de familie.

Aceștia ies deseori la cină sau în diverse locații cu soții lor și cu copiii. Stând foarte mult lângă Adela, a observat lucruri pe care puțini le știu, în special cei care nu o cunosc personal, anume că îi place foarte mult să mănânce. Adela a arătat și de câteva ori pe Instagram că este o gurmandă și că adoră nu doar să guste din preparatele preferate.

Cove a dat tot din casă! Prezentatorul a mărturisit ce face Adela
Cove a dat tot din casă! Prezentatorul a mărturisit ce face Adela

„Tot timpul ia câte ceva”

Cu toate astea, ar putea face invidioase toate doamnele și domnișoarele, pentru că și după două sarcini nimic nu se vede. Se pare că ori gena bună o ajută ori apeleaza la sport și mai micșorează din când în când cantitățile. Invitați la emisiunea lui Măruță, cei doi au trecut de la statutul de prezentatori, la invitați.

„Ce nu știți voi despre Adela este că mănâncă foarte mult. Uitați-vă la ea, această ființă diafană, nu vă dați seama cât poate să mănânce. Tot timpul ia câte ceva, ciugulește, nu se satură și o vedeți cât de slabă e?„, a spus cunoscutul prezentator de televiziune în emsiunea La Măruță.