Ce s-a întâmplat între Radu Vâlcan și o colegă de muncă. Adela Popescu a aflat tot

Ce s-a întâmplat între Radu Vâlcan și o colegă de muncă. Adela Popescu a aflat tot
Adela Popescu, despre soțul său

Adela Popescu a aflat tot și a împărtășit asta cu fanii ei din mediul online. Ce s-a întâmplat între soțul ei și o colegă de muncă? Actrița a mărturisit toată experiența.

Ce s-a întâmplat între Radu Vâlcan și o colegă de muncă?

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au afișat mereu o poveste de dragoste incontestabilă și au doi copii împreună care le înseninează zilele și-i apropie. Însă, ca în orice relație, există lucruri unde cei doi nu sunt compatibili 100% sau au momente în care au ce să-și reproșeze. Este și cazul soților Vâlcan. Adela Popescu a fost extrem de transparentă și a mărturisit pe rețelele de socializare care este lucrul pe care nu l-a adorat mereu la soțul său, dar care cu timpul sa transformat într-o calitate de-a sa. Fiind ambii în atenția publicului, din posturile de prezentatori, fanii lor au sesizat diferențele de caracter dintre ei, diferențe care fac relația să meargă ca pe roate. Se pare că înțelegerea, toleranța și empatie este la ea acasă. Asta să fie rețeta unui mariaj liniștit? 

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută” , a mărturisit Adela Popescu. 

Adela Popescu a vorbit despre soțul ei
Adela Popescu a recunoscut ce nu-i place la soțul ei

„Radu este foarte dificil”

„Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă.”
Adela Popescu  (Sursa: cristinastanciulescu.ro)