02 iul. 2021 | 15:24

Cote la pariuri pentru finala Survivor România. Cine sunt favoriții pentru 10 iulie, de fapt

Monden
Cote la pariuri pentru finala Survivor România. Cine sunt favoriții pentru 10 iulie, de fapt
Cote la pariuri pentru finala Survivor România.

Câteva zile îi despart pe concurenți de marea finală Survivor România 2021 din data de 10 iulie, atunci când se va afla cine este marele câștigător al trofeului și al sumei de 50.000 de euro.

Cote la pariuri pentru finala Survivor România

De altfel, casele de pariuri și-au refăcut calculele și pun la bătaie cote interesante pentru aceia care vor încerca să ghicească numele campionului de la Survivor.

Și iată că topul favoriților caselor de pariuri diferă mult față de cel de acum câteva luni, atunci când competiția era abia la început. Acum, în competiție au rămas numai șase concurenți, iar cotele la pariuri arată astfel:

Casă pariuri 1:

Edmond ”Zanni” Zanidache – 2.50

Marius Crăciun – 4.00

Andrei Dascălu – 6.00

Albert Oprea – 6.00

Maria Chițu – 8.00

Elena Marin – 8.00

Casă pariuri 2:

Edmond ”Zanni” Zanidache – 2.30

Marius Crăciun – 4.00

Albert Oprea – 6.00

Elena Marin – 6.00

Maria Chițu – 6.00

Andrei Dascău – 8.00

Prin urmare, Zanni este favorit clar la pariuri pentru câștigarea competiției Survivor, iar el ar putea lupta pentru marele premiu cu Marius Crăciun. De cealaltă parte, Elena Marin și Albert Oprea, de altfel,  doi dintre preferații publicului au cote foarte mari, aceștua nefiind creditați cu șanse mari de către bookmakeri. La fel este și în cazul Mariei Chițu și al lui Andrei Dascălu, doi concurenți cu rezultate excelente pe traseu, care sunt abia în coada clasamentului favoriților.

”Urmează zile de foc la Survivor România! Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.

Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decât atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui premiu.

Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România!”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021,  înaintea de debutul jocurilor individuale.

Elena Marin, nominalizată după prima zi de individuale

Elena Marin a ajuns să fie nominalizată după prima zi de individuale. Ea a fost nominalizată de către Marius Crăciun.

„Da, știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, vreau să aștept următoarele zile să văd ce joc vom avea.

Trebuie să demonstrăm și publicul e cel care decide. Să spun că îmi doresc să nu plec de acasă, nu o mai spun, pentru că pot fi acuzată că cer milă iar, cred că acest lucru m-a adus în acest punct al competiție. Sper să pot demonstra multe.

Ca și sentiment, mă încearcă emoția că sunt din nou nominalizată. Maria, săraca, știe mai bine prin ce trec atunci când sunt nominalizată. Voi încerca să nu îmi mai fie teamă și să pun toată această teamă în joc, să fie productivă”, a declarat Elena Marin.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro