Costin Mărculescu, ultima fotografie cu el în viață. Mesaj emoționant pentru Dan Capatos

Costin Mărculescu, ultima fotografie cu el în viață. Mesaj emoționant pentru Dan Capatos
Costin Mărculescu, ultima fotografie cu el în viață. Mesaj emoționant pentru Dan Capatos.

Vestea tragicei dispariții a lui Costin Mărculescu a dat peste cap tot showbiz-ul românesc. Aseară, târziu, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, ”Xtra Night Show”, s-a făcut anunțul tragicului sfârșit al actorului.

Costin Mărculescu, ultima fotografie cu el în viață

Pe contul său de facebook, plin de poze și comentarii haioase, apar ultimele sale momente în viață. Cea mai recentă poză datează din 27 mai, când fusese invitat la ziua unuia dintre amicii săi, Doru Calangiu.

”ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase 😄😄🍷🍷🍷🍷🍷 LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”, scria atunci regretatul actor.

Costin Mărculescu, ultima fotografie cu el în viață. Mesaj emoționant pentru Dan Capatos.
Costin Mărculescu, ultima fotografie cu el în viață. Mesaj emoționant pentru Dan Capatos. FOTO: FACEOOK)

Mesaj emoționant pentru Dan Capatos

Înainte de acest ultim eveniment la care a fost văzut în viață, Costin Mărculescu fusese invitat pentru a 120-a oară, după cum declara chiar el, la Dan Capatos, care-și sărbătorea ziua de naștere chiar pe platoul de filmare al show-ului ”Xtra Night Show”, de la Antena 1. Lângă poza afișată regretatul actor scrisese și un mesaj emoționant pentru Dan (vezi galeria foto).

”ASTĂZI 25 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A COLEGULUI ȘI PRIETENULUI DAN CAPATOS ÎN A CĂREI EMISIUNE AM FOST INVITAT DE PESTE 120 DE ORI ȘI DE CARE MĂ LEAGĂ MULTE AMINTIRI. LA MULȚI ANI DĂNUȚ SĂ FII SĂNĂTOS ȘI SĂ TE BUCURI DE FAMILIA TA FRUMOASÀ. LA MULȚI ANI !!!”, comenta Costin Mărculescu.

Reamintim că, aseară, în jurul orei 22:00, vecinii lui Costin Mărculescu au sunat în redacția emisiunii „Un Show Pacatos” (Antena 1), pentru a le transmite faptul că din apartamentul lui Costin Mărculescu vine un miros ciudat și că un câine latră de câteva zile încontinuu.

Reporterul Horațiu Tudor a mers la ușa acestuia și, după ce a bătut la ușă minute în șir, a decis să sune la numărul de urgență 112. La fața locului au ajuns imediat echipaje de poliție, iar mai apoi pompierii, care au fost nevoiți taie cu un fierăstrău electric ușa, dar și ambulanța.

Din păcate, Costin Mărculescu a fost găsit în cadă, decedat, în stare avansată de putrefacție. În aceste momente, corpul acestuia se află la INML; însă, până la această oră, nu se știe dacă artistul a murit de moarte natural sau dacă s-a sinucis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI