Costin Craioveanu, furios pe justiția din România. Soțul Mihaelei Cernea a izbucnit nervos: „Cum, mă, să dați ordin de protecție”

Costin Craioveanu, furios pe justiția din România. Soțul Mihaelei Cernea a izbucnit nervos: „Cum, mă, să dați ordin de protecție”
Mihaela Cernea, divorț cu scandal. Soțul ei atacă justiția

Soțul Mihaelei Cernea atacă justiția din România. Fosta componentă a trupei Class este în mijlocul unui scandal, după ce a mărturisit că divorțează de partenerul ei. Costin Craioveanu nu este de acord cu decizia artistei, iar acum și-a spus părerea public. Ce mesaj dur a postat pe pagina sa oficială de Facebook? „Cum să-i dați mă iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă?”, a scris bărbatul.

Soțul Mihaelei Cernea, atac la adresa justiției din România

Nou scandal în showbiz-ul românesc! Mihaela Cernea divorțează, iar despărțirea dintre ea și partener nu este deloc una liniștită. Costin Craioveanu nu este de acord cu decizia vedetei, iar de curând a venit cu detalii despre separarea controversată.

Fosta componentă a trupei Class a înaintat actele de divorț, după ce a depus și un ordin de restricție împotriva soțului. Pictorul a transmis un mesaj în care își exprimă dezacordul față de ordinul de protecție deja eliberat.

„Cum să-i dați mă iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am «bătut» în viața mea o familie”, a declarat el.

,,Dumnezeul meu îmi va face dreptate…”

Acesta a continuat să povestească și o întâmplare nefericită, precizând să nu a bătut niciodată o femeie și are încredere că se va face dreptate în privința acuzațiilor care i s-au adus.

De asemenea, artistul a subliniat că din cauza unui eveniment asemănător și-a rupt o mână și nu a mai putut să picteze câteva luni.

„M-am bătut cu niște țărănuși din Sălăjean care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveam amante și n-am vrut să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă.

Justiția o să facă dreptate”, a continuat acesta. „Că n-am mai pictat de 3 luni având mâna dreaptă rupă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate… sau lor”, a scris Costin Craioveanu.

Bărbatul nu vrea să divorțeze

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar.

Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul Dragoș-Cristian Lica, pentru click.ro.