Costi Ioniță, surpriză colosală pentru colegii de la Survivor 2021. Ce le pregătește, de fapt EXCLUSIV

Costi Ioniță, surpriză colosală pentru colegii de la Survivor 2021. Ce le pregătește, de fapt EXCLUSIV
Costi Ioniță va organiza o super petrecere pentru foștii lui colegi de la Survivor România 2021

La peste trei luni de la revenirea din Republica Dominicană, vestitul compozitor și solist Costi Ioniţă, care recent a dat lovitura cu piesa ”Fericire”, a povestit pentru Impact.ro, despre experiența trăită la concursul de supraviețuire „Survivor Romania 2021” de la Kanal D: „Nu e nimic înscenat acolo. Totul e viaţă acolo, o viaţă grea. Pentru mine a fost ca un post negru, dar uneori e bine să treci şi prin aşa ceva!”

Costi Ioniță, surpriză colosală pentru colegii de la Survivor 2021

  • ”La Survivor a fost ca o perioadă de post negru pentru mine, dar uneori e bine să treci şi prin aşa ceva”.

Costi Ioniţă și-a încercat norocul la celebra competiție din Republica Dominicană, difuzată de Kanal D. Cu toate că nu a rezistat mult timp la Survivor Romania 2021, de fapt nici măcar o lună, Costi Ioniţă a revenit acasă cu un sac de amintiri:

“Îmi plac provocările, îmi place să mă descopăr atunci când sunt puse în diverse situaţii limită. Deseori, constaţi cu asemenea ocazii care sunt realele tale calităţi şi defecte. Iar eu sunt tot om, deci nu pot face o figură aparte. Ca atare, am acceptat provocarea de a intra într-un asemenea concurs mânat, poate, şi de un oarecare spirit de aventură, venit şi din pricina faptului că nu am făcut armata.

M-am gândit şi atunci, şi gândesc şi la fel și acum, că aveam şansa de a mă descoperi în situaţii speciale, fiindcă fusesem avertizat că aveam să trăim în condiţii neobișnuite, cu locuri aparte de dormit şi cu mâncare foarte puțină sau deloc. Altfel spus, urma să mă lupt pentru existenţa mea. Una peste alta, toată acea perioadă a fost ca una de post negru pentru mine, dar uneori e bine să treci şi prin aşa ceva”, a declarat Costi Ioniță pentru Impact.ro.

Costi Ioniță recomandă experiența Survivor România 2021

Costi Ioniță e de părere că o asemenea perioadă ar prinde bine oricui:

“În viaţă nu există numai bine sau foarte bine. Trebuie uneori să te supui şi unor încercări. E bine să treci şi prin post negru, adică să mănânci foarte puţin, spre deloc, şi să bei doar puţină apă. Sau doar să îţi uzi buzele. Prin asta am trecut eu în luna ianuarie şi nu regret nimic din cele întâmplate! Mi-a prins bine, inclusiv organismului meu”, ne-a mai spus producătorul muzical care s-a întors de mai bine de un an din America.

  • ”Am mers la Survivor cu sufletul deschis, cu spirit de luptă şi am făcut tot ce a ţinut de mine ca să mă afirm”.

Costi Ioniţă, producătorul piesei ”Fericire”, interpretată de Loredana Groza, nu a uitat promisiunea făcută la eliminarea din echipa “Faimoşilor”:

”Voi organiza o petrecere cu foştii mei colegi din actuala ediţie a concursului, de îndată ce va fi ales ales marele învingător. Am mers în concurs cu sufletul deschis, cu spirit de luptă şi am făcut tot ce a ţinut de mine ca să mă afirm. Vă rog să mă credeţi că nu e deloc simplu.

Nu e nimic înscenat acolo. E viaţă în forma ei pură, cu multe, multe greutăţi. Am toată simpatia pentru cei ce sunt acolo de atâta vreme şi le urez să câştige cel mai bun!”, ni s-a mai confesat Costi Ioniţă.

Cât ar fi plătit Loredana Groza pentru clipul ”Fericire” a lui Costi Ioniță. Săndel Bălan a spus suma și e chiar aici!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI