Cosmin Olăroiu, umilit de medicii de la Victor Babeș. Ce a pățit după ce i-a hrănit

Cosmin Olăroiu, umilit de medicii de la Victor Babeș. Ce a pățit după ce i-a hrănit
Ce a pățit Cosmin Olăroiu după ce i-a hrănit

La emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la GSP, Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, a dezvăluit cum a fost umilit de medicii de la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală, după ce un membru al familiei sale s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Cosmin Olăroiu, umilit de medicii de la Victor Babeș

După ce un membru al familiei lui Cosmin Olăroiu s-a îmbolnăvit cu noul cronavirus, medicii pe care acesta i-a ajutat în perioada când stăteau în carantină nici măcar nu i-au răspuns. Antrenorul a donat sute de porții de mâncare medicilor de la ”Victor Babeș” la începutul pandemiei.

”În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină și trebuia să stea la spital închiși, am discutat și aveau nevoie de această susținere. Eu m-am angajat să fac lucrul acesta pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie… Restaurantul a fost închis și a funcționat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînțeles”, a precizat tehnicianul potrivit gsp.ro.

Cosmin Olăroiu, dezamăgit de cum a fost tratat

Antrenorul celor de Jiangsu Suning a spus că nu a vrut ca gestul său caritabil să fie popularizat, însă este dezamăgit de felul în care l-au tratat medicii de la la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală.

”Când a fost nevoie și am avut un caz de Covid în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar… Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!

Sunt unii oameni care cheamă presa atunci când se duc și fac un act caritabil și unii care nu vor să se știe. Eu mă feresc, da! Eu nu fac pentru presă sau pentru imagine. Sau popularitate. Nu trăiesc aici, nu am de ce să am o popularitate. Eu vreau să-mi trăiesc viața liniștit. Nu am comentat niciodată”, a adăugat Cosmin Olăroiu.

În martie, când Cosmin Olăroiu s-a oferit să doneze în fiecare zi câte o sută de porții de mâncare medicilor carantinați în spital, Emilian Imbri, managerul Spitalului ”Victor Babeș” a dezvăluit că ”prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI