Afacerea de 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olăroiu. Ce se întâmplă chiar acum, primele imagini (exclusiv)

Afacerea de 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olăroiu. Ce se întâmplă chiar acum, primele imagini (exclusiv)
Cosmin Olăroiu investiții de milioane de euro în România

Cosmin Olăroiu este fără nicio îndoială unul din cei mai titrați antrenori români ai ultimilor ani. Plecat de la FC național, ajuns la FCSB, și apoi în țările arabe și Asia, a strâns o avere impresionantă. Conform unor informații exclusive, o parte din această avere a invstit-o în România. Și trebuie să recunoaștem că este una demnă de luat în seamă.

Cosmin Olăroiu investiții de milioane de euro în România

După explozia pe care a avut-o cu Steaua, ajungând în semifinala UEFA, lui Cosmin Olăroiu i s-au deschis uși care aveau să-i aducă notorietate în fotbalul internațional, dar și o avere impresionanată.

Dacă ar fi să ne luăm doar după salariile încasate de-a lungul anilor în țările arabe, și mai nou în China, Cosmin Olăroiu a strâns aproximativ 60 de milioane de euro doar din salarii. Cel mai mare contract îl are în acest moment cu cei de la Jiangsu Suning. Contractul este unul important și este în valoare de 28 de milioane de euro.

Astfel că, era și normal ca pentru a-și asigura viitorul său și al familiei, titratul antrenor să se gândească și la investiții care să-i aducă un profit garantat în viitor. Redacția Impact.ro a intrat în posesia unor informații exclusive referitoare la averea antrenorului.

Conform acestora, Cosmin Olăroiu ar investi aproximativ 20 de milioane de euro într-o afacere în România. Informațiile spun că Olăroiu s-ar fi decis să investească cele 20 de milioane de euro într-un complex rezidențial. Complexul, mai spun sursele, ar fi construit la malul mării, în celebra stațiune Mamaia.

Numai că, din cauza programului plin și din cauza restricțiilor, titratul antrenor nu va putea să supervizeze investiția și, implicit, construcția complexului rezidențial. Surse apropiate au declarat redacției Impact.ro, că toată afacerea i-ar fi fost dată pe mână fiului antrenorului Olăroiu.

Românul va fi vecin cu Gică Hagi, la Mamaia

Aceleași surse declară că deja au fost demarate lucrurile, fiind constituită și o firmă, denumită STEDA, unde Cosmin Olăroiu este și acționar principal. Noul complex rezidențial de 20 de milioane de euro va construit în vecinătatea unui alt complex ce aparține celebrului Gică Hagi. Cu alte cuvinte cei doi vor deveni vecini.

Firma la care este acum acționar principal Olăroiu, conform surselor, i-ar fi aparținut lui Stelu Gheorghe. Acesta a devenit celebru datorită banilor obținuți din retrocedări. Aceleași surse dau ca sigur numele fiului antrenorului român, Dani, ca fiind cel care va supverviza construcția complexului din stațiunea Mamaia. Nu se știu încă alte informații, despre prețul unui viitor apartament în acest complex. Nu se știe nici data la care se va începe construcția propriu-zisă, dar cert este că investiția există.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI