Cosmin Olăroiu, țeapă de 7 milioane de euro? Selecționerul rupe tăcerea: „Am stat închiși, ne-am plătit și mâncarea”

Cosmin Olăroiu, țeapă de 7 milioane de euro? Selecționerul rupe tăcerea: „Am stat închiși, ne-am plătit și mâncarea”
Ce spune Cosmin Olăroiu despre țeapa de 7 milioane de euro?

Momentele grele continuă pentru Cosmin Olăroiu. Cunoscutul selecționer vine cu detalii despre ce a pățit. Ce a povestit sportivul despre cele întâmplate? Fanii acestuia sunt șocați întâmplare.

Cosmin Olăroiu, detalii despre țeapa de 7 milioane de euro. Ce spune selecționerul?

Cosmin Olăroiu a vorbit pe larg despre țeapa primită din partea chinezilor de la Jiangsu Suning. Cunoscutul sportiv a cucerit un titlu în China. la care aproape nimeni nu se aștepta.

Antrenorul român în vârstă de 51 de ani nu s-a putut bucura pe deplin de vestea excelentă pentru că echipa a dispărut, iar miliardarul chinez Zhang Jindong a refuzat să achite suma restantă.

Din păcate, FIFA nu poate să intervină în acest caz. Eforturile îndelungi ale echipei nu au mai putut fi răsplătite în niciun fel. Selecționerul a subliniat că doar pe teren la momentul cu pricina a fost sărbătoare, pentru că la final nu le-a mulțumit nimeni pentru titlu.

Cosmin Olăroiu susține că a trăit într-o mare minciună și că s-a văzut pus în fața unei lașități uriașe pe care nu a mai întâlnit-o. Sportivul a continuat povestea și a mai declarat că nici măcar alimentația nu a fost asigurată de clubul din China:

„Măcar puteau să ne dea banii pe mâncarea pe care am plătit-o noi. Vă daţi seama dacă la echipa campioană a Chinei noi ne-am plătit mâncarea?! Noi şi jucătorii străini, stând închişi acolo, am angajat un bucătar şi ne-am plătit mâncarea. Nici măcar nu i-a interesat lucrul ăsta.”

„Sunt enorm de multe de spus”

„După un an în care împreună cu jucătorii am făcut eforturi foarte mari, am stat foarte mult închişi, pentru că se juca într-un sistem «bubble» şi stăteam cantonaţi cu lunile pentru meciuri şi antrenamente. La sfârşit, nici măcar nu ne-a mulţumit nimeni pentru că am câştigat titlul. Pe teren a fost singura sărbătoare. Cred că toată lumea era supărată. Sunt enorm de multe de spus, dar asta a fost decizia lor. Deranjant e faptul că nu au avut curaj. Dacă eu sunt preşedintele unui club vin şi spun: «Asta e situaţia, să vedem ce putem să facem».

Nici măcar nu au vrut să apară. O laşitate rar întâlnită. N-au venit nici măcar să discute, nu mai vorbim de restul de plăţi. Nu există aşa ceva pentru ei. Am trăit o mare minicună, aşa se numeşte. Ai câştigat, după care totul s-a năruit. Preşedintele a declarat imediat după câştigarea trofeului că e abia începutul pentru ce va face cu Jiangsu Suning”
Cosmin Olăroiu (Sursa: digisport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI