Bijuteria de peste 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olăroiu. Îi dă lovitura lui Gică Hagi (exclusiv)

Bijuteria de peste 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olăroiu. Îi dă lovitura lui Gică Hagi (exclusiv)
Bijuteria de peste 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olăroiu. Îi dă lovitura lui Gică Hagi (exclusiv)

Cosmin Olăroiu a dat lovitura. Ansamblul rezidențial al celebrului antrenor de fotbal de la malul mării va fi un adevărat competitor pentru hotelul lui Gică Hagi. Cum arată superba bijuterie imobiliară și ce avere a scos din buzunar fosta mare glorie de la Steaua pentru a o construi. Paparazzi impact.ro au surprins imagini cu faimosul complex.

Bijuteria de peste 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olăroiu

Chiar dacă momentan este șomer, lui Cosmin Olăroiu îi merge foarte bine pe plan material. Deși foarte mulți români au avut probleme în perioada pandemiei de coronavirus, unul dintre cei mai buni antrenori de fotbal ai momentului nu se poate plânge de lipsă de bani. Și spunem asta pentru că pe lângă remunerația câștigată din domeniul sportului rege, Olăroiu încasează venituri frumușele și din imobiliare. Fostul antrenor de la Jiangsu Suning a investit, alături de fiul său, în domeniul imobiliar, iar afacerile sunt mai mult decât prospere.

În curând, Cosmin Olăroiu va inaugura bijuteria de peste 20 de milioane de euro de pe malul mării, unul dintre cele mai importante proiecte ale sale de până acum. Celebrul ansamblului rezidențial din stațiunea Mamaia l-a costat o avere pe fosta mare glorie de la Steaua, dar a meritat cu vârf și îndesat. Pentru că este acționar principal la firma STEDA, Cosmin Olăroiu a decis să își implice inclusiv fiul în afacere.

Reporterii impact.ro au imortalizat câteva fotografii cu mărețul complex rezidențial de care se ocupă Dani, fiul lui Cosmin Olăroiu. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, semn că inaugurarea va avea loc în cel mai scurt timp posibil, spre bucuria românilor. Bijuteria de peste 20 de milioane de euro a lui Cosmin Olăroiu este plasată lângă celebrul hotel IAKI, deținut de Gică Hagi, ceea ce înseamnă competiție pentru „rege”.

Ce s-a întâmplat cu Olăroiu după ce a plecat de la echipa Jiangsu Suning

După ce a câștigat anul trecut titlul în China, cei din echipa Jiangu Suning nu i-au mai plătit salariul lui Cosmin Olăroiu. Tehnicianul a luat măsuri și a dat clubul chinez în judecată pentru a-și primi banii. Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a declarat pentru Digi Sport că Olăroiu nu poate căuta sau accepta alte contracte până nu-și încheie socotelile cu Jiangu Suning.

„Olăroiu a avut ghinionul să se ducă la o echipă al cărei patron a fost implicat în nişte afaceri dubioase. După câte ştiu eu, patronul avea 20% din compania Alibaba. Iar patronul de la Alibaba a fost arestat sau aşa ceva. Iar pe urmă a dispărut şi patronul lui Olăroiu.

Situaţia e grea şi la Inter Milano (n.r. – club cu aceiaşi investitori), nu sunt plătiţi nici acolo jucătorii. Iar acum Olăroiu şi-a reziliat contractul şi a mers în instanţă la TAS. Iar din câte am văzut chinezii au anunţat că desfiinţează clubul. Şi în situaţia asta nu ştiu ce se întâmplă.

El are de mai mult timp oferte, dar nu le poate da curs pentru că trebuie să îşi rezolve problema, să îşi ia banii dacă se poate. Dar în condiţiile astea e mai dificil acum. Trebuie să stea până se încheie procesul la TAS şi pe urmă ia o hotărâre să se ducă undeva, a declarat Gino Iorgulescu pentru digisport.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI