Cosmin Olăroiu, la tribunal. Este ireal câți bani îi cere unui partener român. Ce s-a întâmplat, de fapt

Cosmin Olăroiu, la tribunal. Este ireal câți bani îi cere unui partener român. Ce s-a întâmplat, de fapt
Cosmin Olăroiu, la tribunal din cauza unei probleme cu un fost partener de afaceri

Cosmin Olăroiu a ajuns la tribunal! Sunt foarte bine. Un fost partener se joacă de aproximativ un an cu nervii „șeicului”. Câți bani i-a cerut cel din urmă fostului partener și ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Cosmin Olăroiu și un fost partener de afaceri se întâlnesc la tribunal

Un fost partener de afaceri se joacă bine de tot cu nervii celebrului „șeic” după ce sportivul a cerut rezilierea contractului cu respectivului. Concret, este vorba despre rezilierea unui contract semnat cu o societate comercială cu profil sportiv din județul Vâlcea care deține o bază sportivă situată în județul Ilfov, dar care are sediul social în Rm. Vâlcea.

Olăroiu spera că totul se va termina destul de rapid, dar procesul a început abia în anul acesta. Partenerul de afaceri a cerut o amânare în luna februarie și o alta în urmă cu trei zile.

Cel mai probabil acesta încearcă să amâne momentul cu pricina. Conform detaliilor, abia după această amânare Olăroiu se va întâlni cu afaceristul din Vâlcea – 25 mai, la Judecătoria Buftea.

Context: Cosmin Olăroiu a deschis un proces împotriva unui afacerist din Vâlcea cu solicitarea ca magistrații să dispună rezilierea contractului semnat cu acesta. Sportivul a deschis un alt proces în anul 2018 în încercarea de a recupera 3.000 de lei, bani pe care i-a achitat cu titlu de taxă de timbru judiciar într-un alt dosar.

Suma nu este importantă pentru antrenor, ci cel mai probabil dorește să demonstreze că are dreptate și că nu vrea să îngrașe pe nimeni cu banii pe care i-a câștigat el prin munca sa. Din păcate pentru cel din urmă, judecătorii nu s-au arătat prea impresionați de principiile pe care le-a invocat acesta, așa că cererea sa a fost respinsă.

Antrenorul s-a arătat șocat de evenimentele pe care a trebuit să le suporte

„Vorbesc des cu Olăroiu. Din păcate, clubul chinez are mari probleme financiare și înțeleg că s-a desființat. Am aflat că patronul deținea 20% din gigantul Alibaba și acționarul principal (n.r. Jack Ma) ar fi fost arestat. Din păcate.

Deși are multe oferte, Oli nu poate accepta să antreneze altă echipă până nu își va rezolva problemele cu chinezii. A făcut plângere la TAS și abia după ce va primi o soluție, va putea să accepte o ofertă”, a declarat Gino Iorgulescu, la sediul LPF.

„Nu mai există nicio garanţie în fotbal. Munceşti, câştigi, iar apoi îţi spun, gata, nu mai continuăm. Dacă compania era în aceiaşi situaţie înţelegeam, dar această companie ţine Inter Milano, un club uriaş, cu cheltuieli foarte mari. A fost distrus visul fanilor şi al provinciei Jiangsu. Îmi pare rău că fotbalul din China, unul aflat în plină dezvoltare, primeşte o asemenea lovitură. Mi-aş dori ca toată lumea să pună umărul şi să salveze echipa campioană, nu doar suporterii”
Cosmin Olăroiu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI