Cosmin Olăroiu, companie selectă în vacanță. Cu ce vedete a plecat în concediu

Cosmin Olăroiu, companie selectă în vacanță. Cu ce vedete a plecat în concediu
Cosmin Olăroiu a plecat în vacanța la Dubai

Cosmin Olăroiu a plecat într-o vacanță binemeritată în Dubai. Antrenorul nu a plecat singur, ci insoțit. Alături de cine se va relaxa el, în ținutul șeicilor?

Cosmin Olăroiu, vacanță la Dubai

Antrenorul român și-a încheiat colaborarea cu chinezii de la Jiangsu Suning, unde a muncit în ultimii doi ani, așa că a profitat de zilele libere pentru a pleca într-o binemeritată vacanță, pe un teritoriul însorit din Emiratele Arabe Unite.

Cosmin Olăroiu a declarat pentru Telekon Sport, că este dezamăgit după plecarea de la echipa chineză si mai spunea ca nu credea că va ajunge aici.

”Îmi pare foarte rău pentru suporteri şi pentru grupul de jucători de care sunt foarte ataşat. Noi, stafful, n-am vrut să se ajungă la această despărţire de Jiangsu Suning şi cred că meritam mai mult respect pentru contribuţia pe care am avut-o la realizarea acestor performanţe cu echipa“, spunea Oli.

Cine l-a însoțit pe antrenor la Dubai?

Acum, după ce totul a trecut, antrenorul a plecat într-o vacanța binemeritată alături de fiul său. Cei doi au fost însoțiți de fiul lui Cristi Borcea, dar și pe omul de încredere al lui Gigi Becali, Ionuț Luțu, conform prosport.ro.

Toți cei patru au plecat vineri de dimineața, îmbarcându-se cu destinația Dubai, locul însorit unde vor petrece următoarele zile. Fiul lui Olăroiu, Dani, este bun prieten cu fiul lui Cristi Borcea, iar cu Ionuț Luțu îl leagă o prietenie de zeci de ani.

Cu aceasta ocazie este posibil ca Olăroiu sa îmbine utilul cu plăcutul, deoarece arabii de la Al Hilal îl doresc pe acesta pentru a antrena la echipa lor, în locul lui Răvan Lucescu. Din acest motiv, este posibil ca această mini-vacanța să fie un prilej bun pentru Olăroiul să semneze și un nou contract.

Fiul lui Olăroiu și Cristi Borcea sunt buni prieteni, cei doi au mai avut parte în ultimele luni de o vacanța împreună, de unde s-au întors cu temutul virus la purtător. Fiul lui Cosmin Olăroiu a avut parte de simptome ceva mai grave decât fiul lui Borcea și a avut nevoie chiar și de asistență medicală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI