Cosmin Olăroiu a dat lovitura! Cum poate pune mâna pe 1,4 milioane de euro în curând

Cosmin Olăroiu a dat lovitura! Cum poate pune mâna pe 1,4 milioane de euro în curând
Cosmin Olăroiu a dat lovitura! Cum poate pune mâna pe 1,4 milioane de euro în curând

Cosmin Olăroiu a dat lovitura! Cum poate pune mâna pe 1,4 milioane de euro în curând. Antrenorul de 52 de ani a strâns o avere în anii în care a pregătit echipe din zona Golfului. Rămas liber de contract după despărțirea neplăcută de chinezii de la Jiangsu Sunning, Olăroiu nu duce lipsă de oportunități pentru câștigarea de bani frumoși. Inclusiv din afaceri cu statul.

Cosmin Olăroiu a dat lovitura!

Cosmin Olăroiu a dat lovitura! Dar nu în fotbal, acolo unde a rămas liber de contract încă din februarie când s-a despărțit de chinezii de la Jiangsu. Antrenorul de 52 de ani are o avere cotată la 46 de milioane de euro. Majoritatea acesteia a fost făcută în anii în care a pregătit echipe din zona Golfului, unde Olăroiu a obținut și rezultate remarcabile. În schimb, cu chinezii de la Jiangsu el a luat o țeapă monumentală, având încă de încasat 10 milioane de euro de la o echipă ce, practic, nu mai e înregistrată la FIFA. Și asta după ce Olăroiu câștigase titlul în China cu defuncta grupare.

Dar Cosmin Olăroiu are investiții imobiliare de amploare în România. El ridică un complex rezidențial de apartamente în Mamaia.  Oli împreună cu fiul său, Dani Olăroiu, au investit aproximativ 20 de milioane de euro într-un complex rezidențial de apartamente, pe loculul fostului hotel Mamaia. Complexul ar urma să-i facă mare concurență Hotelului Iaki, afacere deținută de Gică Hagi. Ce-i drept, în ultimul an, lucrările au stagnat, așa cum scria Playsport. În schimb, Cosmin Olăroiu va mai construi un ansamblu rezidențial în București, pe locul fostei fabrici Izolatorul.

Cum poate pune mâna pe 1,4 milioane de euro în curând

Eu m-am îmbogățit în străinătate. Recunosc lucrul ăsta! Dar am căpătat o experiență fantastică în acești ani, am avut posibilitatea să interacționez cu diferite culturi, cu diferiți oameni și asta m-a ajutat să mă dezvolt ca om, să cresc, să înțeleg anumite lucruri pe care nu aveam posibilitatea să le pătrund dacă aș fi stat aici. Și asta cred că e cea mai mare bogăție”, declara acum ceva timp Cosmin Olăroiu pentru GSP.

Acum, tehnicianul care a antrenat și la FCSB, Național și Poli Timișoara, este gata să dea o nouă lovitură financiară. De data aceasta, dintr-o afacere cu statul. El ar putea să obțină 1.390.400 euro în schimbul a două terenuri agricole pe care le deține în localitatea Ciorogârla, din județul Ilfov. Consiliul Județean Ilfov vrea să construiască acolo o stație de reciclare a deșeurilor, un proiect ce s-ar realizat cu fonduri structurale europene și cu ajutorul unor investiții prin Programul Operațional Infrastructura Mare, informează G4Media. Rămâne de văzut, în plan sportiv, când va decide Cosmin Olăroiu să se mai întoarcă pe banca tehnică a vreunei echipe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI