Cosmin Contra, out de la națională! Cine ar putea fi noul antrenor al tricolorilor

Cosmin Contra, out de la națională! Cine ar putea fi noul antrenor al tricolorilor
Cosmin Contra nu mai este antrenorul echipei naționale. Petrescu, Rădoi sau Hagi i-ar putea lua locul pe banca tehnică

Cosmin Contra nu mai este antrenorul echipei naționale de fotbal a României. Federația Română de Fotbal (FRF) a făcut anunțul oficial și caută acum un înlocuitor. Sunt vehiculate mai multe nume importante, iar negocierile vor fi demarate în perioada următoare.

Cosmin Contra nu mai este antrenorul echipei naționale. Petrescu, Rădoi sau Hagi i-ar putea lua locul pe banca tehnică

„Îi mulţumim lui Cosmin Contra pentru toată activitatea sa la conducerea staff-ului tehnic al echipei naţionale, precum şi pentru modul exemplar în care s-a implicat în colaborarea cu ceilalţi selecţioneri ai loturilor de juniori şi tineret.

(…) Ne-am fi dorit, cu toţii, un parcurs care să ne permită calificarea din preliminarii la Euro 2020. Cu toate acestea, aspectele pozitive incontestabile ale acestei perioade, care vor contribui în mod cert la viitorul echipei naţionale, nu trebuie şterse de rezultatul final din teren.

Mult succes, Cosmin, în cariera de antrenor! Echipa naţională va rămâne totdeauna “acasă” pentru fostul tricolor şi actualul tehnician Cosmin Contra”, se arată într-un comunicat emis de FRF.

Au fost vehiculate deja mai multe nume de antrenori care i-ar putea lua locul lui Cosmin Contra la echipa națională. Cele mai mari șanse le are Dan Petrescu, tehnicianul echipei CFR Cluj. „Bursucul” este tentat de această provocare, mai ales că este de părere că CFR nu mai poate progresa sub comanda lui. În calcule intră și Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a României, dar și Gică Hagi, patronul și antrenorul echipei Viitorul Constanța.

România a terminat pe locul 4 în grupa F a preliminariilor Euro 2020 și a ratat calificarea la turneul final de anul viitor. Tricolorii mai au o șansă la barajul din luna martie a anului 2020, când urmează să joace cu Scoția sau Islanda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI