Cine ar putea să vină la națională în locul lui Cosmin Contra. Doi candidați sunt “în cărți”

Cine ar putea să vină la națională în locul lui Cosmin Contra. Doi candidați sunt “în cărți”
Dan Petrescu sau Gică Hagi i-ar putea lua locul lui Cosmin Contra la echipa națională

Echipa națaională de fotbal a României a fost umilită de Spania cu 5-0 în ultimul meci din campania de calificare la Euro 2020. Selecționerul Cosmin Contra a anunțat că renunță la banca tehnică, iar oficialii din Federația Română de Fotbal se gândesc deja la posibili înlocuitori. Printre numele vehiculate se află Dan Petrescu și Gică Hagi.

Dan Petrescu sau Gică Hagi i-ar putea lua locul lui Cosmin Contra la echipa națională

După o campanie de calificare ratată și un meci penibil în Spania, pierdut de România cu 0-5, selecționerul Cosmin Contra a anunțat că pleacă de la echipa națională, întrucât nu a reușit să își îndeplinească obiectivul.

„Am luat decizia de a nu mai continua! De ce? Pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivul şi am spus-o, dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul, o să plec de la echipa naţională. Decizia mea e luată dinainte şi comunicată la cine trebuia comunicată. După meciul cu Suedia, decizia a fost luată”, a declarat Cosmin Contra la finalul partidei Spania – România.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a anunțat că în acest moment se caută soluții pentru preluarea postului de selecționer. Sunt vehiculate nume importante din fotbalul românesc, precum Dan Petrescu și Gică Hagi.

„Trebuie să vorbesc cu colegii mei din zona tehnică, să urmez procedurile de la federație și apoi să mergem la președinte, iar președintele să ne aprobe propunerea. Aveți încredere, sunt oameni cu istorie în fotbal, alegerea va fi echilibrată.

Data trecută, primii ofertați au fost Dan Petrescu și Hagi. A treia propunere a fost Cosmin Contra. Am fost transparenți, dar în fotbal există un risc, a încercat, nu a reușit. Acum vom vedea care sunt propunerile, le vom face publice. Aș fi un nebun să zic că nu sunt în vederi Petrescu și Hagi! Problema e să vrea și ei”, a declarat Mihai Stoichiță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI