Asta ne mai lipsea! FRF ar putea permite consumul de bere pe stadioane. Care ar fi motivul

Asta ne mai lipsea! FRF ar putea permite consumul de bere pe stadioane. Care ar fi motivul
FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioane

Federația Română de Fotbal (FRF) nu reușește să scape de suporterii rasisți, din cauza cărora jucăm de multe ori fără spectatori, dar vrea să permită consumul de bere pe stadioane. Oficialii din Federație se lovesc însă de refuzul autorităților, deși pe arenele sportive din Europa este permis consumul de alcool.

FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioane

Suporterii români s-au plâns de-a lungul timpului că pe stadionele din România nu este permis consumul de alcool, în condițiile în care în multe țări din Europa este legal să bei bere pe stadion. Ceea ce nu vor să înțeleagă microbiștii din România este că fanii din alte țări au priceput că violența nu își mai are locul pe o arenă de fotbal și că dacă ți se dă voie să bei pe stadion nu înseamnă că trebuie să strici spectacolul din teren vărsându-ți nervii pe jucători sau pe alți spectatori care au venit la meci să se bucure de fotbal.

E adevărat, incidente au încă loc pe multe arene sportive, iar unele dintre ele au consecințe tragice, dar de ce continuăm să ne uitam la lucrurile negative în loc să aspirăm la la mai bine?

FRF încă nu reușește să scape de suporterii rasiști, din cauza cărora jucăm de multe ori fără spectatori, nu reușește nici măcar să ridice nivelul fotbalului românesc, care este de ani buni în colaps, dar vrea să dea liber la bere pe stadioane. Pentru că de asta avem nevoie acum, de fotbal prost și rasism alimentat cu bere.

„Mi se pare o mare prostie, merg în toate stadioanele din Europa asta, se bea o bere uşor alcoolizată, că d-aia vine omul la spectacol, să mai bea o bere, să mai mănânce un sandviş, să mai stea de vorbă. La noi e regulă ca un la kilometru în jurul stadionului să vinzi băuturi de acest gen.

Ba da, a avut. Avem iniţiativa asta de cinci ani, tot încercăm, dar nici nu ştii unde să pui dosarul că s-a schimbat ministrul”, a declarat consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI