Cosmin Contra, despre cum a intrat în proiectul falimentar Dinamo: „Omul care m-a convins s-a retras”

Cosmin Contra, despre cum a intrat în proiectul falimentar Dinamo: „Omul care m-a convins s-a retras”
Cosmin Contra nu găsește soluții pentru Dinamo. Nici pentru jocul echipei, nici pentru bugetul clubului

Dinamo este la un pas de dezastru, după ce Pablo Cortacero a dispărut din peisaj. Fără să trimită vreun ban la echipă. Iar Cosmin Contra, ajuns la cinci înfrângeri consecutive pe banca lui Dinamo, a rămas singurul rămas să dea explicații. Venirea fostului selecționer a reprezentat o perioadă garanția că spaniolii au intenții serioase la Dinamo, dar situația pare să degenereze. FRF a somat clubul să achite datorii în valoare de 500.000 de euro până la finalul lunii. În caz contrar, Dinamo riscă depunctarea și chiar excluderea din competiții.

Pablo Cortacero a dispărut, iar Dinamo a rămas fără bani în conturi și cu salarii uriașe de achitat. Urmează depunctare!

Cosmin Contra recunoaște că nu știe nimic despre Pablo Cortacero și așteaptă ca acesta să rezolve situația. Doar că proiectul se clatină din ce în ce mai serios. Mai ales că omul care i-a oferit garanții lui Contra a decis să se retragă. Este vorba despre Juan Jose Melero, fost președinte al Federației Spaniole de Fotbal. Acesta a decis deja să se retragă din proiect, astfel că antrenorul lui Dinamo nu mai știe la cine să caute răspunsuri. Rufo Colado, directorul sportiv pus de Pablo Cortacero, vine la antrenamentele echipei. Dar nu știe nimic despre banii care ar trebui să intre în club.

Juan Melero, omul care l-a convins pe Contra
Juan Melero, fost președinte al Federației Spaniole de Fotbal, omul care l-a convins pe Cosmin Contra să vină la Dinamo

„E o situație mai grea, pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din câte am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali. Directorul sportiv este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare. Dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”, a declarat Cosmin Contra la GSP Live.

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar cinci puncte după primele etape. Datoriile clubului au crescut enorm după venirea lui Pablo Cortacero. Cel care a adus mai mulți jucători cu salarii foarte mari pentru nivelul Ligii 1. FRF a trimis o notificare la club prin care se oferă termen până la finalul lunii pentru achitarea unei părți din datorii. În caz contrar, Dinamo va fi depunctată. Pentru ca, probabil în primul trimestru al anului viitor, să fie exclusă din competiții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI