Cosmin Contra a semnat cu Dinamo! Ce super transferuri vrea să facă

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo! Ce super transferuri vrea să facă
Cosmin Contra a semnat un contract valabil pe doi ani cu Dinamo. Pregătește super transferuri

Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. După o zi plină de negocieri la hotelul Rin, unde sunt cazați oamenii din noua conducere spaniolă a clubului. În cele din urmă s-a ajuns la un acord pentru următorii doi ani. Actele au fost deja finalizate, iar Contra va conduce primul antrenament în cursul zilei de mâine. Gheorghe Mulțescu, omul care a condus Dinamo în prima etapă și în finalul sezonului trecut, a acceptat să plece fără compensații.

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo pe doi ani și vrea să îi aducă pe Țucudean, Nemec și Anton

Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. Foto: gsp.ro
Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. Foto: gsp.ro

Cosmin Contra a ajuns în România în această dimineață și a plecat direct pentru a purta ultimele negocieri. A stabilit că va aduce cu el și doi colaboratori importanți. Este vorba despre Jerry Gane, secundul său, și despre preparatorul fizic Javi Reyes. Primii contestatari au apărut deja. Dănuț Lupu, fost mare jucător al lui Dinamo, este convins că alegerea antrenorului nu este una inspirată.

„Ei n-au plătit salarii, lotul e foarte subțire. Să vină Contra, să facă ce? Contra nu e un antrenor care să construiască o echipă, asta e părerea mea. E un antrenor care vine de la echipa națională, care s-a bătut la titlu, eu nu îl văd pe el antrenorul care să ia jucători de 19-20 de ani și să zică: «aveți răbdare, în 2-3 ani avem echipă»”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

Pentru Dinamo și Cosmin Contra începe acum cursa pentru transferurile care ar face lotul ceva mai competitiv. Dinamo a remizat în prima etapă din Liga 1, scor 1-1, cu Hermannstadt, iar jocul nu a fost deloc convingător. Sibienii au fost cei care au controlat mare parte a jocului. Paul Anton, Adam Nemec și George Țucudean sunt primii trei jucători pentru care Cosmin Contra va încerca să negocieze, conform Gazeta Sporturilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI