03 sept. 2021 | 07:56

Coşmarul prin care a trecut Adela Popescu înainte să revină la “Vorbeşte Lumea”. Ce i se întâmpla în fiecare noapte

Monden
Coşmarul prin care a trecut Adela Popescu înainte să revină la “Vorbeşte Lumea”. Ce i se întâmpla în fiecare noapte
Prin ce cosmar a trecut Adela Popescu inainte de a reveni la PRO TV

Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de soșul ei Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor, Alexandru, Adrian și Amdrei. Cu toate acestea, iată care sunt lipele îngrozitoare prin care a trecut faimoasa blondină de când l-a adus pe lume pe ce de-al treilea copil al ie. Actrița a relatat prin ce coșmar în fiecare noapte.

Prin ce coșmar a trecut Adela Popescu înainte de a reveni la PRO TV

Chiar dacă viața cu trei băieți nu este deloc ușoară, vedeta de la PRO TV Adela Popescu nu s-a plâns niciodată, modestia, bunătatea și simțul umorului fiind doar câteva dintre atuurile care au ajutat-o să cucerească inimile a milioane de români, de-a lungul amilor.

Din 30 august, faimoas blondină a revenit pe micile ecrane, întorcându-se la cârma emisiunii matinale Vorbește Lumea. Deși era entuziamată de a începe din nou să lucrez, Adela Popescu a mărturosit că au fost câteva momente în care s-a gândit dacă revenirea ei rapidă este o idee bună sau  nu.

„Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac…Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor…Mi-au fost necesare trei zile. Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat”, a declarat Adela Popescu pe pagina ei de Instagram.

Adela Popescu, despre plecarea lui Cove de la Vorbește Lumea!

Vestea potrivit căreia Cove nu va mai fi coprezentator la matinalul de la PRO TV i-a șocat pe toți românii. Nimeni nu se aștepta ca, după toți acești ani, Cove și Adela Popescu să nu mai prezinte împreună una dintre emisiunile favorite ale cetățenilor Românieoi.

Adela Popescu a comentat plecarea lui Cove, menționând faptul că prietenia lor va fi întotdeauna extrem de importantă pentru ea. Fanii emisiunii au început să se obișnuiască cu faptul că nu-i vor mai auzi glumele lui Gabriel Coveșanu dimineața la PRO TV.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun.”, a mai spus soția lui Radu Vâlcan, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Prognoza meteo, 14 octombrie. Vreme bună pentru pelerinaj. Temperaturile în marile orașe
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
S-a stins un actor emblematic. A fost o legendă: Ne va fi dor de vocea ta
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
SE DĂ 500 de LEI AMENDĂ! DACĂ STAI LA BLOC și faci asta PE GEAM
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro