Adela Popescu, reacție în premieră despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea. Ce a spus vedeta TV

Adela Popescu, reacție în premieră despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea. Ce a spus vedeta TV
Ce a spus Adela Popescu despre plecarea lui Cove la Vorbește lumea

Adela Popescu a revenit la Vorbește lumea, dar fanii au fost întristați în momentul în care și-au dat seama că aceasta nu o să mai aibă parte de glume spumoase cu fostul ei coleg, Cove. Iată că vedeta a decis să spună adevărul și să vorbească despre plecarea starului de la PRO TV.

Adela Popescu, prima reacție după plecarea lui Cove de la Vorbește lumea

Cove a luat-o pe urma lui Florin Călinescu și a decis să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune. În timp ce Adela Popescu, ce a devenit mămică pentru a treia oară, s-a întors pe micile ecrane, colegul ei nu  să îi mai țină companie de acum încolo, spre dezamăgirea fanilor.

Adela Popescu și Cove au format una dintre cele mai simpatice perechi de la televizor, dar iată că numeroase schimbări au loc la PRO TV. Vedeta, ce a devenit mămică în urmă cu o lună și jumătate, a revenit în atenția fanilor, așa că a vorbit despre plecarea colegului său de la Vorbește lumea.

Adela Popescu: ‘Viața merge mai departe’

Chiar dacă Adela Popescu a dezvăluit că îi va duce lipsa colegului său, ea a subliniat faptul că prietenia pe care o împărtășește cu Cove nu are cum să fie destrămată, chiar dacă nu o să mai apară împreună pe micile ecrane de acum încolo.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun.”, a transmis Adela Popescu.

Cove, decizie radicală. A plecat definitiv de la Vorbește lumea

Fanii s-au bucurat în momentul în care au aflat că Adela Popescu revine la Vorbește lumea, dar această fericire nu a durat prea mult, mai ales pentru că partenerul său de emisiune, Cove, a anunțat că a renunțat la proiectul ce l-a consacrat.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit.

Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a anunțat Cove.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI