30 aug. 2021 | 16:59

Adela Popescu, reacție în premieră despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea. Ce a spus vedeta TV

Monden
Adela Popescu, reacție în premieră despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea. Ce a spus vedeta TV
Ce a spus Adela Popescu despre plecarea lui Cove la Vorbește lumea

Adela Popescu a revenit la Vorbește lumea, dar fanii au fost întristați în momentul în care și-au dat seama că aceasta nu o să mai aibă parte de glume spumoase cu fostul ei coleg, Cove. Iată că vedeta a decis să spună adevărul și să vorbească despre plecarea starului de la PRO TV.

Adela Popescu, prima reacție după plecarea lui Cove de la Vorbește lumea

Cove a luat-o pe urma lui Florin Călinescu și a decis să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune. În timp ce Adela Popescu, ce a devenit mămică pentru a treia oară, s-a întors pe micile ecrane, colegul ei nu  să îi mai țină companie de acum încolo, spre dezamăgirea fanilor.

Adela Popescu și Cove au format una dintre cele mai simpatice perechi de la televizor, dar iată că numeroase schimbări au loc la PRO TV. Vedeta, ce a devenit mămică în urmă cu o lună și jumătate, a revenit în atenția fanilor, așa că a vorbit despre plecarea colegului său de la Vorbește lumea.

Adela Popescu: ‘Viața merge mai departe’

Chiar dacă Adela Popescu a dezvăluit că îi va duce lipsa colegului său, ea a subliniat faptul că prietenia pe care o împărtășește cu Cove nu are cum să fie destrămată, chiar dacă nu o să mai apară împreună pe micile ecrane de acum încolo.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun.”, a transmis Adela Popescu.

Cove, decizie radicală. A plecat definitiv de la Vorbește lumea

Fanii s-au bucurat în momentul în care au aflat că Adela Popescu revine la Vorbește lumea, dar această fericire nu a durat prea mult, mai ales pentru că partenerul său de emisiune, Cove, a anunțat că a renunțat la proiectul ce l-a consacrat.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit.

Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a anunțat Cove.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro