Adela Popescu are coleg nou la Vorbește Lumea, după plecarea lui Cove. A fost om de radio 10 ani

Adela Popescu are coleg nou la Vorbește Lumea, după plecarea lui Cove. A fost om de radio 10 ani
Adela Popescu are coleg nou la Vorbeste Lumea, dupa plecarea lui Cove. A fost om de radio 10 ani

Fanii emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, au rămas șocați când au aflat vestea conform căreia Cove nu va mai prezenta matinalul alături de Adela Popescu, care revine pe sticlă, luni, 30 august, după o absență îndelungată. Adela Popescu are coleg nou la „Vorbește Lumea”, după plecarea lui Cove. Despre cine este vorba, a fost om de radio 10 ani.

Cine este noul coleg al Adelei Popescu. Apariție surpriză!

Vestea că Gabriel Coveșanu pleacă de la „Vorbește Lumea” a uimit pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca simpaticul Cove să ia această decizie, în condițiile în care făcea echipă bună cu Adela Popescu, care tocmai a anunțat că se întoarce să prezinte emisiunea care a consacrat-o în ultimii ani.

Matinalul îndrăgit de la Pro TV revine pe micile ecrane începând cu data de 30 august, iar fanii emisiunii au fost surprinși să audă faptul că simpaticul prezentator Cove nu mai face parte din echipa emisiunii lor favorite. Adela Popescu are coleg nou la „Vorbește Lumea”, după plecarea lui Cove. Despre cine este vorba, a fost om de radio 10 ani.

Shurubel (33 de ani), pe numele din buletin Andrei Lăcătuș, este noul coleg de platou al Adelei Popescu. Shurubel are o experiență îndelungată în radio, unde a prezentat diverse emisiuni. Iată că acum tânărul a făcut o schimbare radicală în cariera sa. Îl înlocuiește pe Gabriel Coveșeanu, alias Cove, la emisiunea matinală „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

„Mă bucur foarte tare că sunt aici. Pentru mine este prima dată când lucrez la o producție de anvergura asta. Voi, cei de acasă, nu vă dați seama sigur, dar mi-ar plăcea să trăiți măcar o dată ceea ce trăiesc eu în momentul ăsta. Să vedeți echipa din spate, tot ce se întâmplă aici, câtă producție intră în ceea ce vedeți zi de zi”, a declarat Shurubel, luni, 30 august, în direct, la PRO TV.

A renunțat la radio

După 10 ani petrecuți în radio, vedeta a hotărât că este timpul de o schimbare în viața sa profesională. Shurubel dezvăluia, în 2020, că vrea să se axeze pe stand up comedy, să scrie scenarii și, de ce nu, chiar versuri pentru melodii hip-hop. De asemenea, fostul om de radio povestea că vrea să petrească timp de calitate cu oameni dragi, pe care spunea că i-a cam neglijat, în special cu soția sa, Iulia. Însă, iată că Shurubel este noul coleg de platou al prezentatoarei Adela Popescu, cu care va prezenta matinalul „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

„Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, iar când luăm vacanţă o să înceapă o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt şi ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea”, dezvăluia Shurubel motivul pentru care a renunțat la radio, potrivit paginademedia.ro.

De luni, 30 august, Shurubel poate fi văzut alături de Adela Popescu și Bogdan Ciudoiu la „Vorbește lumea”, de la PRO TV. După plecarea lui Cove, trustul media PRO vrea să dea lovitura cu o echipă nouă, formată din trei vedete extrem de cunoscute de către publicul român.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI