23 feb. 2024 | 12:34

Cornel Păsat, mesaj emoționant pentru fosta iubită Oana Roman, după decesul Mioarei Roman: ”Să fie puternică, nu este ușor!”. Cine se ocupă de înmormântare? EXCLUSIV

EXCLUSIV
Cornel Păsat, mesaj emoționant pentru fosta iubită Oana Roman, după decesul Mioarei Roman: ”Să fie puternică, nu este ușor!”. Cine se ocupă de înmormântare? EXCLUSIV
Cornel Pasat: „Toate gândurile bune pentru doamna Mioara Roman”

Vestea că Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață, azi, la vârsta de 84 de ani, l-a îndurerat și pe celebrul dansator Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. În exclusivitate pentru Playtech Știri, Cornel Păsat ne-a vorbit despre puternica personalitate a Mioarei Roman, pe care susține că a admirat-o sincer. Acum, la greu, ca un adevărat prieten de suflet, Cornel Păsat îi este alături Oanei Roman, în această mare suferință.

Oana Roman: ”Drum lin, mama mea bună, îngerii să te vegheze!”

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață azi, la vârsta 84 de ani. Anunțul trist a fost făcut, la primele ore ale dimineții, chiar de Oana Roman, fiica cea mică a Mioarei Roman, care, de altfel, i-a purtat de grijă în ultimii ani, după ce s-a îmbolnăvit grav.

Vezi și: Reacția lui Petre Roman după moartea Mioarei Roman: ‘Mă întorc în țară, era o femeie foarte puternică’

Oana Roman a postat pe conturile sociale un mesaj emoționant, în care își exprimă durerea pierderii mamei iubite:

”Drum lin, mama mea bună și frumoasă! Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor, acolo sus, toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez! Mulțumesc, mămica mea, pentru tot! Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”.

Oana Roman a povestit despre decesul neașteptat al mamei:

”Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes.

A plecat linștită. În pace și așa cum și-a dorit. Mereu a spus că vrea să moară în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și de sora ei”, a declarat Oana Roman, pentru Spy News.

Citiți și: Mioara Roman a murit! Anunțul a fost făcut chiar de Oana: „Tot ce sunt îți datorez” VIDEO

Cornel Păsat, despre Mioara Roman: ”Un exemplu de educație și de rafinament!”

Contactat de Playtech Știri, celebrul dansator Cornel Păsat, care a trăit o poveste de dragoste de 7 ani cu Oana Roman, și-a exprimat regretul trecerii în neființă a Mioarei Roman:

”M-ați luat pe nepregătite, nu aflasem încă, este o veste foarte tristă. Îmi pare foarte, foarte rău, toate gândurile bune pentru doamna Mioara Roman, Dumnezeu să o odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul ei frumos!

Mi-o amintesc ca pe o doamnă extrem de elegantă, un exemplu de educație și de rafinament. Tot timpul mi s-a părut a avea un suflet tânăr”, ne-a declarat Cornel Păsat, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mesajul lui Cornel Păsat, pentru Oana Roman: ”Sincere regrete, sunt alături de ea”

Cornel Păsat este alături de Oana Roman în această grea încercare, în această zi plină de suferință. El i-a transmit un mesaj emoționant, ca între vechi prieteni de suflet, exprimându-și întreaga compasiune:

”Condoleanțe! Îi transmit Oanei toate gândurile mele bune și să fie puternică! Știu că în ultima vreme a avut foarte multă grijă de mama ei, a iubit-o foarte mult.

Îi doresc Oanei să treacă peste greutatea asta, nu o să fie deloc ușor. Sincere regrete și sunt alături de ea, acum, la greu”, a mai spus Cornel Păsat, pentru Playtech Știri.

Citiți și: Cum a murit Mioara Roman, de fapt. Oana Roman a dat detaliile tulburătoare despre cauza morții: ‘Așa cum și-a dorit’

De înmormântarea Mioarei Roman se va ocupa Gabriela Lucuțar, supranumită și ”Regina întunericului”, celebra patroană de pompe funebre, care a concurat și la ”Imperiul Leilor”, de la PRO TV.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actrița iubită de milioane de români care a avut o dramă neștiută și un destin tragic. Ce cuvinte a rostit înainte să moară
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Familiile regale au luat cu asalt o stațiune românească. Aici e Raiul pe pământ
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se poate rămâne fără banii din CONTUL BANCAR. Informația a fost anunțată în mod oficial
Capital.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro