Cine este Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș. Tânăra îl plânge, în timp ce propriul lui copil nu vrea să audă de el

Cine este Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș. Tânăra îl plânge, în timp ce propriul lui copil nu vrea să audă de el
Cine este Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș? Tânăra îl plânge neîncetat

Cornel Galeș nu a avut aproape familia. Acesta este acum plâns de fiica vitregă, Sasha, dar și de nașa sa de cununie. Cu toate că a avut un frate și o fiică biologică, relațiile dintre ei nu au fost niciodată strălucite.

Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, îl plânge

Cornel Galeș s-a stins din viață pe data de 1 Decembrie, în Spania, în urma unui accident teribil de mașină. Din păcate, a ajuns să fie înmormântat de străini, nu de rudele sale de sânge. Familia sa o reprezentau doar fratele și fiica lui biologică, oameni cu care Cornel nu a avut niciodată o relație bună. Cu toate că s-a înțeles perfect cu fiica Vivianei, Sasha, nu a fost chip de înțelegere cu fata pe care o are din mariajul cu Nela Pintoiu. Acum, după decesul lui fulgerător, doar Sasha Mântoiu îl plânge și îi aduce cuvinte de laudă.

”Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine. Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine. Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!”
Sasha Mântoiu

Cornel Galeș, Viviana Mântoiu și fiica sa, Sasha
Cornel Galeș, Viviana Mântoiu și fiica sa, Sasha

„Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui”

Din păcate, deși au fost câteva tentative de-a lungul vieții sale în care a încercat să țină legătura și cu singurul său copil, Claudia nu a avut nicio relație cu tatăl ei. Contactată de reporterii de la click.ro, după decesul fostului soț al Ilenei Ciuculete, mama ei a susținut: ”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui.”

Cornel Galeș și Claudia, fiica sa biologică
Cornel Galeș și Claudia, fiica sa biologică

Mai mult, s-a simțit atacată, așa că a insistat să termine rapit dialogul și a subliniat faptul că nu vrea să fie deranjată. „Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”