Cornel Galeș va fi adus în țară, în cele din urmă. Cine a plătit costurile enorme ale repatrierii trupului neînsuflețit

Cornel Galeș și-a găsit sfârșitul, în weekendul care s-a încheiat, departe de țară. Fostul impresar își va dormi, însă, somnul de veci, în România, pentru că urmează să fie adus din Spania, acolo unde a murit. Mai mult, fostul soț al cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete va fi condus pe ultimul drum, odată ce trupul său neînsuflețit va fi adus în țară.

Cornel Galeș va fi adus în țară, în cele din urmă. Cine a plătit costurile enorme ale repatrierii

Cornel Galeș va fi adus în țară, în cele din urmă. Cine a plătit costurile enorme ale repatrierii trupului neînsuflețit
Cornel Galeș trăia de ceva timp în Spania, acolo unde se mutase după moartea Ilenei Ciuculete

Bărbatul a murit fugerător pe data de 1 decembrie 2019, în urma unui accident auto, care s-a petrecut în regiunea Torrent, din Valencia, în Spania. Cea care a oferit mai multe detalii atât despre întâmplarea tragică a fost nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a regretatei Ileana Ciuculete. Potrivit acesteia, a fost o foarte mare posibilitate ca trupul neînsuflețit al bărbatului să nu mai fi ajuns în țară, din pricina costurilor mult prea mari ale repatrierii. Totuși, cea care s-a asigurat că fostul impresar își va dormi somnul de veci alături de Ileana Ciuculete a fost cea care avea o relație cu acesta, în ultima perioadă.

”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte. Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui”, a povestit Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI