04 sept. 2024 | 13:44

Cornel de la Insula Iubirii uimește în relația cu Iustina. Ce decizie a luat acum, nimeni nu se aștepta: “N-am nici cel mai mic dubiu!”

Monden
Cornel de la Insula Iubirii uimește în relația cu Iustina. Ce decizie a luat acum, nimeni nu se aștepta: “N-am nici cel mai mic dubiu!”

După încheierea filmărilor pentru Insula iubirii, Cornel Luchian și Iustina Loghin, unul dintre cele mai discutate cupluri din emisiune, au surprins telespectatorii cu finalul neașteptat al poveștii lor de dragoste. Deși au riscat totul, iubirea dintre ei a învins orice obstacol. După un an de relație, cei doi s-au căsătorit și acum așteaptă primul lor copil.

Iustina și Cornel au fost unul dintre cele mai apreciate, dar și controversate cupluri de la Insula iubirii. Au ajuns împreună în Thailanda pentru a trece prin cel mai dificil test al fidelității, care s-a încheiat într-un mod cu totul neașteptat și frumos. La ultima ceremonie a focului, atât Iustina, cât și Cornel au trăit momente intense și emoții puternice, când au aflat că vor deveni părinți.

Cornel și Iustina se pregătesc să devină părinți

După finalizarea filmărilor pentru Insula iubirii, în iunie 2024, Cornel și Iustina s-au căsătorit, un eveniment planificat încă dinaintea participării lor în emisiunea de la Antena 1. Acum, așteaptă cu nerăbdare să-și întâlnească viitorul copil, o fetiță pe care o vor numi Ivana Nectaria.

Într-un interviu, Cornel a dezvăluit că nu intenționează să se oprească aici. Fostul concurent de la Insula iubirii își dorește o familie și mai numeroasă, având deplină încredere în Iustina ca viitoare mamă. Este de menționat că soțul Iustinei are deja patru copii dintr-o căsnicie anterioară.

„Așa cum știe lumea, eu mai am copii, acesta e al cincilea și dacă mă ajută Dumnezeu vreau să mai fac minimum doi. Păi pentru ce trăiesc pe pământul ăsta? Vreau să fac copii, să-i cresc, să-i educ, atâta tot. Iustina cred că o să fie o mamă de nota zece. N-am nici cel mai mic dubiu în privința asta. O cunosc prea bine și știu ce fel de femeie e”, a declarat Cornel de la Insula iubirii, pentru Fanatik.

Cei doi știau că vor ieși împreună

Cornel confirmă că el și partenera sa au trecut prin situații dificile, dar au rămas împreună și sunt împăcați cu relația lor. Deși au avut momente tensionate și reacții emoționale, după ce au discutat lucrurile cu calm, și-au dat seama că nu există motive serioase pentru despărțire. Sarcina partenerei nu a influențat decizia lor de a rămâne împreună, deoarece erau deja convinși de relația lor și se simt împliniți împreună.

„Ne-a confirmat ceea ce știam noi deja. Ne-am distrat, am făcut ce am făcut și chiar am ieșit împliniți, convinși de ceea ce suntem noi. Asta că a rămas ea însărcinată, nici nu se pune problema. Noi eram siguri că vom ieși împreună. Asta cu însărcinatul a fost după ce s-a dat tot. Noi nu aveam dubii că nu suntem împăcați sau că suntem certați. Ceea ce am făcut noi acolo nu a fost încât să ne despărțim. Au fost chestii de moment la care reacționezi ca bărbat, ca femeie, te superi. Dar dacă stai și discuți la rece toate lucrurile îți dai seama că nu a fost ceva peste care nu putem trece”, a adăugat Cornel.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro