Corinca Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf, tată de băiat a treia oară. FOTO

Corinca Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf, tată de băiat a treia oară. FOTO
A nascut iubita lui Laurentiu Reghecampf!

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut un băiețel, în urmă cu puțin timp. Antrenorul a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Cuplul este în al nouălea cer, iar Laurențiu Reghecampf a postat pe contul de Instagram o imagine emoționantă, în care își ține în brațe nou-născutul.

Corina Caciuc a născut un băiețel!

Bucurie fără margini în familia lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc a născut un băiețel sănătos, care a primit nota 10 la naștere, potrivit spynews.ro. Antrenorul a postat o imagine cu bebelușul pe contul său de Instagram. Vezi imaginea în galeria foto a articolului! Laurențiu Reghecampf mai are doi fii, pe Luca și Laurențiu Reghecampf Junior.

De altfel, încă din urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf le-a dat un indiciu fanilor săi în ce privește numele pe care îl va purta bebelușul, nume care începe cu inițiala „L”.

Însă azi misterul a fost spulberat, iar Laurențiu Reghecampf a precizat numele fiului său, într-un mesaj postat pe Instagram.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata❤️🙏”, a fost mesajul postat de Laurențiu Reghecampf pe contul personal de Instagram.

Așadar, numele bebelușului este Liam, nume care începe cu aceeași inițială pe care o are și numele celorlalți fii ai săi.

Laurențiu Reghecampf, în proces de divorț cu Anamaria Prodan

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf a spus cum a cunoscut-o pe actuala sa iubită, dar și cât este de fericit și de împlinit.

,,Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, spunea Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului ,,Acasă la Măruță”.

Amintim că antrenorul și iubita sa și-au oficializat relația în toamna anului trecut. Povestea a ținut primele pagini ale tabloidelor, mai ales că Laurențiu Reghecampf este încă căsătorit, în acte, cu impresara Anamaria Prodan. Cei doi sunt, în prezent, în plin proces de divorț.

Procesul pare a fi unul cât se poate de greoi, iar Anamaria Prodan este decisă să lupte până la capăt.

„El va trebui să dea tot înapoi, jumătatea mea și a copiilor mei! Va trebui s-o dea înapoi, nu mă interesează cum, habar nu am! Să facă orice, dar vreau banii mei înapoi!”, spunea Prodan, pentru click.

Pe plan financiar, impresarei îi merge de minune, având mai multe afaceri în Dubai și în România.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)