Afacerea pe care o deschide Anamaria Prodan. Cum vrea să dea o nouă lovitură financiară

Afacerea pe care o deschide Anamaria Prodan. Cum vrea să dea o nouă lovitură financiară
Noua afacere a impresarei sexy. Ce mutare a făcut Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan se bucură de un real succes în afaceri! Aceasta pare că s-a reinventat de la separarea de tatăl băiețelului ei, iar acum plusează în carieră și surprinde pe toată lumea cu o nouă mutare. Impresara vrea să dea o nouă lovitură financiară. În ce zonă s-a dus de această dată și ce planuri mărețe are celebra fostă prezentatoare de televiziune? Amintim că ea se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

Ce afacere nouă are Anamaria Prodan: nouă mutare din partea impresarei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar impresara este adepta unor schimbări radicale.

Vedeta s-a schimbat radical și așteaptă rapid ca procesul să se termine pentru a-și vedea de viață alături de copiii ei și de noul bărbat care o face fericită.

Femeia a hotărât să nu stea cu mâinile în sân, ci să dea startul unei noi afaceri. Blondina are o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, acolo unde i-a anunțat pe fani cu privire la lovitura pe care se pregătește să o dea cu noul proiect.

Mai exact, impresara își deschide o sală de fitness pentru care a început deja amenajările. Cea din urmă s-a apucat de treabă și le-a arătat asta internauților.

”Noul proiect în curând!”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

,,Îi voi păstra numele”

Cei doi s-au certat prin intermediul presei și în cadrul aparițiilor pe micile ecrane. Cu toate astea, încă soții Reghecampf nu au discutat prea mult atunci când s-au aflat față în față la Tribunal.

Mulți dintre fanii blondinei au văzut supărarea sa și au crezut că abia așteaptă să renunțe la numele care o leagă de tatăl fiului ei. Iată că Anamaria a decis să îl păstreze din diferite motive, dar cel principal este legat de actele pe care n-ar mai vrea să le schimbe și proprietățile luate cu aceeași semnătură.

Lucrul îmbucurător văzut de unii din cei care o iubesc a fost faptul că cea din urmă va purta totuși același nume cu mezinul familiei.

”Îi voi păstra numele. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, că mai plecăm și noi din țară și iar e deranj. Noi suntem familie mare, trebuie să-l păstrez. Am toate actele, de America, de Dubai, de proprietăți, e foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște”, a declarat Anamaria Prodan la ProX.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI