Corina Caragea, clipe de coșmar în vacanță. Vedeta nu a știut cum să reacționeze: „Eram în duș”

Corina Caragea, clipe de coșmar în vacanță. Vedeta nu a știut cum să reacționeze: „Eram în duș”
Corina Caragea, vacanță cu peripeții

Corina Caragea a trecut printr-o sperietură de zile mari. Vedeta este o mare împătimită a vacanțelor, așa că a ales să își petreacă ziua de naștere într-o locație de lux, preferată de mulți români. Cu toate acestea, ea nu se aștepta să aibă parte de o surpriză neplăcută din partea angajaților hotelului.

Ce a pățit Corina Caragea în vacanță

Corina Caragea a vrut să fugă din România de Revelion. Aceasta a plecat în Dubai, unde și-a sărbătorit și ziua de naștere. Ea a recunoscut că a trăit clipe de coșmar în momentul în care o alarmă de incendiu a fost declanșată în hotelul unde se cazase. Ea a fost nevoită să coboare pe scări, deși se afla la etajul 66.

„Am avut o surpriză neplăcută fix de ziua mea, m-am trezit cu alarmă de incendiu, trebuia să părăsim hotelul. Eram în duș, stăteam la etajul 66. Pe la 33 s-a tăiat lumina, iar pe la 20 și ceva ne-au zis că putem să ne întoarcem.

A fost o alarmă falsă din cauza ploilor. Revelionul a fost perfect, l-am făcut la un club pe plajă, cu distanțare. În mall era foarte aglomerat, nu am văzut în viața mea, nu puteai să înaintezi.

Am stat o săptămână, erau foarte mulți români. În Europa erau restricții foarte multe, alte destinații exotice erau ori închise, ori cu tot felul de examene.”, a povestit Corina Caragea, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Corina Caragea: „Nu vreau să îmi fac liste pentru 2022”

Corina Caragea a avut parte de un an frumos, plin de vacanțe. Aceasta a recunoscut că nu se aștepta ca 2021 să vină încărcat cu momente plăcute. Cu toate acestea, vedeta nu vrea să își facă planuri pentru 2022, ci mai degrabă să se bucure de orice se întâmplă.

„Nu prea îmi place să trag linie, nu am planuri pentru 2022. Au fost multe lucruri frumoase, nu mă așteptam.

A fost un an plin de incertitudini, nu puteai să îți faci vreun plan, dar am călătorit poate mai mult ca niciodată, ciudat.

În vară am fost în Seychelles, dar până la urmă a ieșit totul așa cum trebuie. Nu vreau să îmi fac liste pentru 2022.”, a povestit aceasta.

Corina Caragea își surprinde fanii cu tot felul de informații despre vacanțele sale. Vedeta adoră să călătorească și să scape câteva zile de stresul cauzat de viața de zi cu zi, astfel că nu stă pe gânduri când trebuie să își facă bagajele și să plece într-o nouă aventură!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI