Câți bani era să dea Corina Caragea pe un test PCR în New York. Vedeta Pro TV a rămas mască atunci când a văzut suma

Câți bani era să dea Corina Caragea pe un test PCR în New York. Vedeta Pro TV a rămas mască atunci când a văzut suma
Ce probleme a întâmpinat Corina Caragea în New York

Corina Caragea s-a bucurat de o vacanță plină de peripeții în America. Vedeta Pro TV a mers în Boston și în New York pentru a avea parte de clipe de poveste. Cu toate acestea, bruneta le-a dezvăluit tuturor că s-a confruntat și cu anumite probleme, mai ales atunci când vine vorba despre testele PCR.

Corina Caragea, sfaturi de aur pentru cei pasionați de călătorii

Corina Caragea le-a spus românilor să meargă în New York în noiembrie dacă vor să se bucure de magia sărbătorilor. Motivul? În perioada respectivă prețurile sunt mai mici. Vedeta este pasionată de călătorii, așa că nu stă pe gânduri în momentul în care își dorește să se bucure de o nouă vacanță.

„Am fost în New York și Boston. Crăciunul din New York este între magie și comerț, trebuie să trăiască și oamenii din ceva. New York-ul este unul dintre orașele mele preferate, nu și-a pierdut din vibe, erau mulți turiști.

Dacă vreți să vă bucurați de magia sărbătorilor la New York, mergeți în noiembrie, prețurile sunt mai mici, turiștii mai puțini. Toate casele erau împodobite în Boston, era ca de poveste, este mult mai liniștit acolo.

Totul a mers foarte repede. Chiar și pentru vaccinați, americanii cer test PCR. (…) Eu nu am prins aglomerație, însă aseară am fost în aeroport, am venit din Madrid, era foarte aglomerat.

Oamenii erau speriați, panicați, dezinformați, cozi, nervi. E o perioadă dificilă pentru cei pasionați de călătorii.”, a zis Corina Caragea la Vorbește lumea.

Corina Caragea, probleme în America: „Era să dau 400 de dolari pentru un test PCR”

Corina Caragea a făcut testul PCR pe gratis, însă putea să scoată 400 de dolari din buzunar dacă nu avea parte de ajutorul unor prieteni care locuiesc în New York. Vedeta le-a recomandat tuturor să se informeze bine înainte de a pleca într-o vacanță și să verifice site-ul oficial MAE.

„Față de alte dați când am fost în America, prețurile mi s-au părut mai mari chiar și cu 30%. Era să dau 400 de dolari pentru un test PCR, dar, până la urmă mi-am făcut gratis.

Am scris pe blog, atunci când ești turist, inevitabil ești predispus la țepe. Niște prieteni care locuiesc în New York mi-au recomandat un laborator unde se făceau teste fără programare.

Sunt mulți oameni care nu se informează înainte și nu știu ce au de completat. Eu le recomand tuturor să intre pe site-ul MAE.”, a mai zis ea.

„Este dificil să îți faci planuri acum”

Corina Caragea recunoaște că este destul de greu să își facă planuri acum. Anumite persoane s-au gândit la Revelion și au decis să își cumpere pachete pentru vacanțe exotice din timp. Totuși, vedeta Pro TV a recunoscut că există anumite locuri superbe și în Europa, perfecte pentru sărbători.

„Când a început să ningă mă simțeam ca în filme, ca în Singur Acasă. Toți visăm în copilărie să fim în New York, în America. Data trecută am fost într-un cartier unde vecinii își împodobesc casele frumos, zici că fac concurs.

Este minunat. (…) Mi-am cumpărat câte ceva, dar împătimiții de shopping trebuie să știe că nu mai sunt reducerile faimoase de pe vremuri din America. (…) Este dificil să îți faci planuri acum.

De sărbători este foarte scump. În Europa este dificil, dar s-a redeschis Austria. La Budapesta este mai aproape și la îndemână financiar.

În Europa trebuie să te informezi înainte, însă o vacanță exotică este scumpă acum. Nu știu dacă plec de Revelion, poate ceva rapid.”, a adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI