09 apr. 2022 | 21:16

Copiii Mirelei Vaida, probleme grave de sănătate. S-au îmbolnăvit pe rând: „Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc 100 de ani”

Monden
Copiii Mirelei Vaida, probleme grave de sănătate. S-au îmbolnăvit pe rând: „Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc 100 de ani”
Copiii Mirelei Vaida, probleme grave de sănătate

Mirela Vaida trece prin momente grele în momentul de față, după ce copiii ei s-au îmbolnăvit de la mic la mare. Află în rândurile următoare despre ce este vorba și cum le-au fost date planurile peste cap familiei.

Ce probleme de sănătate au copiii Mirelei Vaida

Mirela Vaida avea planuri mari weekend-ul acesta, însă vestea pe care tocmai a primit-o i-a stricat complet planurile. Unul dintre băiețeii prezentatoarei TV a avut gripa B, iar mămica a umblat non-stop prin spitale pentru a se face bine. Din păcate, probleme nu s-au oprit aici.

Și celălalt fiu al Mirelei, băiețelul mai mic care trebuia să-și serbeze ziua, a făcut varicelă, ceea ce a speriat-o destul de grav. Din cauza acestui lucru, tot ce a planificat pentru weekend a trebuit anulat, iar ziua micuțului nu s-a mai putut ține, din păcate.

„Să vă spun situația în care ne aflăm. Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns, așa că să vă zic. ,âine este ziua fiului cel mic și pentru că el nu a avut parte de o petrecere, am pregătit una cu copii de la grădiniță, cu animatori, cu tort, așa ca la carte. Știți ce s-a întâmplat joi seară? Am aflat că Vladimir are grip tip B. Am fost la spital, l-am izolvat, febră mare, piăc tot. Ok! Ieri am aflat că Tudor, sprbătortiul, are varicelă.Am zis asta e, trebuie să facă, e boala copiilor, scapă de ea și gata.”, a pvestit Mirela Vaida pe Instagram-ul personal.

Fiica Mirelei Vaida, bolnavă și ea

Probleme de sănătate din familia Mirelei nu s-au oprit doar cei doi băieți, ci au continuat și la fata acesteia, care suferă de enterocolită. Prezentatoarea TV nu s-a pierdut cu firea și are grijă de fiica sa, căreia îi administrează medicamentele necesare pentru a se face bine într-un timp cât mai scurt.

„Știți ce am mai aflat azi? Karla are enterocoloită. (…) Încă e bine, ce să facem? Există posibilitatea ca toți să facă enterocolită, gripa B, varicelă, și de toate. Ce pot să zic? Ce poate fi mai rău? Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani. Hai să fie bine și să nu fie rău!”, a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct pe Instagram.

Cea mai mare frică a Mirelei Vaida este ca cei trei copii ai ei să nu se contamineze unul pe celălalt cu problemele de sănătate pe care le au.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Rugăciunea puternică pe care să o spui în prima zi de Paște. Se rostește pentru iertarea păcatelor
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro