Contorsionism fără inhibiții la iUmor. Ce a apărut la Antena 1 în timpul emisiunii. Delia a fost impresionată

Contorsionism fără inhibiții la iUmor. Ce a apărut la Antena 1 în timpul emisiunii. Delia a fost impresionată

Unii s-au gândit că au în fața ochilor un show pe cinste. Alți fani au fost însă enervați la culme din pricina a ce a apărut pe post. În timpul ediției de vineri, 27 septembrie, a fost prezentat un număr de contorsionism fără inhibiții, la iUmor. S-au desfășurat momente incredibile, la Antena 1, în timpul emisiunii de comedie.

Contorsionism fără inhibiții la iUmor

Momente incredibile la Antena 1. Ce a apărut pe post în timpul iUmor
Emiria a realizat un număr de contorsionism, cu ajutorul lui Dan Badea

„Chiar nu a fost deloc vulgar”, este concluzia Delia, după cele văzute. Jurata iUmor a putut urmări, la fel ca întreaga țară, un moment de contorsionism realizat în pielea goală, de către o concurentă. Mai exact, cea care i-a făcut pe jurați și pe cei din public să respire greu a fost Emiria Morihata. Tânăra brunetă și-a prezentat numărul de contorsionism pe care l-a îmbinat și cu o rutină de fitness.

Cel care a ajutat-o pe Emiria să își poată duce numărul până la capăt a fost Dan Badea. Însă, la scurt timp de la debutul său pe scena iUmor, concurenta a decis să se dezbrace. Înainte să rămână topless și cu părțile intime acoperite foarte sumar, Emiria și-a demonstrat și alte aptitudini. Participanta de la iUmor a mâncat și o banană, pe care prezentatorul o avea plasată între picioare.

Emiria le-a oferit juraților un show inedit

Uimiți de momentul pe care trebuiau să îl valideze, cei din juriu pare că au rămas fără cuvinte, în special Mihai Bendeac. Numărul de acrobație în sânii goi ai Emiriei a continuat preț de câteva minute, cât publicul o privea extaziat. La final, prestația ei a fost total apreciată de către jurați, ei dorind să o revadă pe antrenoarea de fitness și într-o ediție viitoare a show-ului.

Totuși, deși numărul ei a fost apreciat mai ales de către Delia Matache, contorsionista a ajuns să îi facă lui Mihai Bendeac o promisiune. Data viitoare când va urca pe scena de la iUmor, Emiria își dorește ca juratul să fie cel care o va asista. De această dată a mărturisit că s-a lăsat ușor intimidată de Bendeac, chit că numărul ei era unul lipsit de orice inhibiție. „Am crezut că ești timid”, i-a spus concurenta lui Mihai Bendeac, la Antena 1.

Urmăriți Playtech.ro și pe