Continuă războiul rece tată-fiică? Săndel Bălan nici măcar nu a auzit noua melodie a trupei Andre

Continuă războiul rece tată-fiică? Săndel Bălan nici măcar nu a auzit noua melodie a trupei Andre
Andre renaște din cenușă, Războiul dintre tată-fiică revine și el. Ce spune Săndel Bălan?

Revenirea trupei Andre a adus după ea și scandalul veșnic tată-fiică. Săndel Bălan aduce noi dezvăluiri despre anii de glorie și despre noua piesă. Cu ce declarații vine acesta?

Săndel Bălan, despre revenirea trupei Andre

Săndel Bălan a făcut o serie de declarații pentru Click! despre perioada de glorie a trupei Andre. Dezvăluirile au venit ca urmare a noii piese pe care cele două urmează să o lanseze, Reset la inimă. După o pauză de 20 de ani, tatăl Andreei Bălan, implicat anterior într-un scandal pe aceeași temă, a dezvoltat revenirea pe scenă a vedetelor. Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit”, a mărturisit acesta.

„În momentul în care s-a format trupa Andre, ambele aveau câte un album solo lansat. Andreea Antonescu a colaborat la realizarea albumului cu Adi Ordean, iar Andreea Bălan a colaborat cu celebrul naist și orchestrator Cătălin Tarcolea. Pe amândouă le cheamă și Georgiana, una era din Ploiești și cealaltă era din Galați, amândouă stăteau la etajul 1 la bloc și la același număr de apartament”, ne-a mai spus Săndel Bălan, despre planurile separate ale fetelor, înainte de Andre.

Săndel Bălan alături de trupa Andre
Săndel Bălan alături de trupa Andre

Săndel Bălan: „Am încredere și le urez baftă”

Săndel Bălan a mai povestit că a renunțat la posibila carieră în inginerie în anul 1999 pentru a-i putea fi alături fetei sale. Tatăl Andreei deține două brevete de inventator, unul pentru sistem de pornire al motoarelor fără electromotor și fără baterie și altul pentru demaror inerțial.

La finele interviului acordat sursei citate a mărturisit că revenirea lor va fi cu siguranță un succes. „O iubesc mult şi sunt convins că va fi un boom revenirea. Am încredere în ce fac ele două şi le urez baftă. Şi aş mai vrea ca publicul să ştie că nu m-am certat niciodată cu tatăl Andreei Antonescu”.