Consumi cireșe zilnic? Ce greșeala mare faci, Mihaela Bilic trage un semnal de alarmă

Consumi cireșe zilnic? Ce greșeala mare faci, Mihaela Bilic trage un semnal de alarmă
Ce greșeli fac românii care cosumă cireșe în fiecare zi

Chiar dacă cireșele sunt preferate de foarte mulți români și sunt cumpărate chiar și când se află la un preț uriaș, se pare că aceste fructe nu ar fi chiar așa de bune precum spera toată lumea. Mihaela Bilic a tras un semnal de alarmă pentru toți cei ce consumă cireșe zilnic.

Mihaela Bilic avertizează românii. Ce se poate întâmpla dacă cireșele sunt consumate zilnic

Cireșele sunt la mare căutare în ultima perioadă și mulți români le consideră delicioase. Chiar dacă aceste fructe sunt extrem de așteptate, Mihaela Bilic i-a avertizat pe toți ce le cumpără cu privire la problemele pe care le pot aduce. Se pare că acestea îngrașă foarte tare și conțin o cantitate mult prea mare de zahăr. Cei ce se luptă de o perioadă cu kilogramele în plus și consumă aceste fructe trebuie să renunțe imediat la ele pentru a ajunge la formele perfecte pentru vară.

Cei ce își doresc să slăbească trebuie să se ferească de cireșe pentru a nu se trezi că se întâmplă exact opusul. Nutriționistul anunță că fructele au început să fie din ce în ce mai dulci, așa că pe piață nu se mai găsesc alimentele pe care ni le puneau bunicii pe masă, direct din grădina lor.

„Iar acum mi se pare că cireșele, prin aceste ameliorări de soi, mi se par că sunt atât de dulci, îmi par aproape grețos de dulci, parcă sunt confiate. Adică sunt din ce în ce mai mari, mai dulci, și nu neapărat că au fost cu pesticide, ci pentru că, sunt sigură, soiurile au fost ameliorate. Adică greu mai găsești cireșele alea apoase și fără gust pe care le aveau bunicii noștri în curte.”, a spus Mihaela Bilic la Digi24.

Ce fructe sunt bune pentru siluetă, de fapt. Mihaela Bilic a făcut anunțul

De asemenea, cireșele se află în topul fructelor ce nu ajută deloc silueta. La toamnă, Mihaela Bilic le-a spus tuturor să evite strugurii pentru că și aceste fructe pot să facă mult rău. Printre alimentele ce trebuie neapărat ocolite se numără și pepenii. Cei ce își doresc să deguste anumite fructe pot opta pentru căpșuni, mai ales pentru că nutriționistul a anunțat că respectivele fructe nu sunt așa de dăunătoare.

„Iar cireașa e grea. Un kilogram de cireșe e un castron un pic mai mare. Căpșunile măcar nu au risc pentru siluetă. Dar cireșele, pepenii și strugurii sunt bombă.”, a mai spus nutriționistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI