Acces Direct, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă pe 1 decembrie, toți fanii trebuie să afle

Acces Direct, anunț de ultimă oră. Ce se întâmplă pe 1 decembrie, toți fanii trebuie să afle
Acces Direct, ediție specială pentru 1 decembrie

Acces Direct vine cu o ediție specială pentru sărbători. Ce vor urma să vadă fanii reality-ului? 1 decembrie va fi sărbătorit altfel la Antena 1. Cu ce surprize vine Mirela Vaida pentru telespectatori? Chiar moderatoarea show-ului vine cu detalii despre ceea ce urmează să se petreacă în platou.

Acces Direct, surprize pentru fani în ediția din 1 decembrie

Mirela Vaida aduce surprize deosebite pentru fanii trustului. 1 decembrie vine cu momente inedite pentru cei care abia așteaptă ziua Națională a României. Celebra moderatoare a emisiunii Acces Direct le aduce telespectatorilor invitați aparte precum: Armin Nicoară, Georgiana Lobonț, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu și alți mari artiși din lumea muzicii tradiționale românești. Două echipe de tineri artiști se vor întrece în bucătărie, iar cea mai bună mâncare de fasole cu ciolan va fi gustată de toți din platou. Concursul va fi moderat de către Alexandra Velniuc ce va avea trofeul de Ciolanul de aur pe care i-l va acorda căștigătorului de drept.

„Va fi o emisiune cu foarte mult umor, cu multă bună dispoziţie, aşa cum se cade în zi de sărbătoare. Vom cânta cântece cu temă istorică, vom povesti cu invitaţii noştri, mai ales că vom avea şi meşteri populari care vor ţese în război, în platoul emisiunii ii, trăistuţe şi alte componente ale portului tradiţional românesc. Aşa cum am făcut în fiecare an, şi de această dată vă promitem o emisiune făcută special pentru dorul românilor de pretutindeni! Aşadar, vă invit marţi, 1 decembrie, să petrecem româneşte, la Acces Direct, începând cu ora 14:00, pe Antena 1!”, a declarat Mirela Vaida, potrivit unui comunicat Antena 1.

Veteranii emisiunii, probleme mari la noul sat

Orice ar face, soții Stegaru dau din controverse în controverse. Vulpița s-a supărat extrem de tare pe una din vecine. În timpul acesta, Viorel era gata să o primească pe cu brațele deschise pe tânără.

„Așa, Viorele. Să te apuci de treabă, să nu mai văd iarba pe aici, să nu mai văd gunoi, nu te râde că îți dau la fund. Auzi, Viorele! Lemnele alea toate trebuie așezate frumos, ca un om gospodar și de băiat tânăr. Așa, puse frumos una peste alta. Să vii la babă să vezi cum e la babă”, îi povățuiește vecina Mița pe soții Stegaru.”Îmi pare bine că mi-au venit niăte vecini buni și îmi e drag de voi. Să veniți la Tanti Mița și vă dă și oușoare, cocoșel, dar nu degeaba cocoșelul”, spune vecina Mița.