Constantin Enceanu, atac dur la adresa surorii lui Petrică Mâțu Stoian: „Aberează. Habar n-are ce zice!” E iz de scandal EXCLUSIV

Constantin Enceanu, atac dur la adresa surorii lui Petrică Mâțu Stoian: „Aberează. Habar n-are ce zice!” E iz de scandal EXCLUSIV
Constantin Enceanu, atac dur la adresa surorii lui Petrică Mâțu Stoian

Constantin Enceanu îi bate obrazul Mariei Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian, care se aștepta să moștenească și casa din Craiova, în care a locuit regretatul artist, în ultima parte a vieții: ”Casa nu e de patrimoniu și nici a lui Petre nu era, cum tot zice Maria. Să fie clar! Casa e a impresarului Doru Gușman, el a cumpărat-o înainte de Revoluție. Doru l-a lăsat pe Petre să locuiască acolo”, ne-a declarat Constantin Enceanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Casa în care a locuit Petrică nu era a lui. Doru Gușman l-a invitat să locuiască acolo. Prin urmare, Maria n-are cum s-o moștenească!”

La o săptămână de la parastasul de trei luni al lui Petrică Mâțu Stoian, s-au încins din nou spiritele! De data aceasta, între sora artistului, Maria, și cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu:

„Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului.

Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre.

Doru i-a oferit două camere și o baie. Iar cum Petrică tot spunea că e casa lui, în interviuri, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu zică lumea că e sărac.

Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal”, ne-a spus Constantin Enceanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Ce spunea Maria Tărchilă despre impresarul Doru Gușman: ”I-a controlat viața fratelui meu!”

Maria a făcut afirmații grave la adresa lui Doru Gușman. Ce spunea femeia, la scurt timp după înmormânarea artistului Petrică Mâțu Stoian:

”Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țară nu ar fi a lui Petrică, nici cea din Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă. Avem martori care spun că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui Doru Gușman.

Nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză. I-a controlat viața, nu a avut viața lui. El era liber, când era cu ei era mereu stresat. O să aflăm noi și de ce era așa de constrâns de această familie. Nu-l lăsa cu noi, cu nimeni!”, declara Maria Tărchilă, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a făcut pace cu Doru Gușman la parastasul de trei luni al lui Petrică Mâțu Stoian

După scandalurile de pomină, Maria Tărchilă a decis să facă pace cu impresarul Doru Gușman, sâmbătă trecută, la parastasul de trei luni al lui Petrică Mâțu Stoian:

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică, și care am înțeles că de fapt este de patrimoniu. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu. A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe.

Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă. S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce”, ne declara Maria Tărchilă, în exclusivitate pentru Playtech.ro.